No wlasnie jestem ciekawa bo podobno sa super chlonne. Zamowilam sobie 2 formowanki i 2 kieszonki. Wygladaja szalowo tylko ciekawe jak sie sprawdza?
aa pochawl się gdzie można nabyć, poczytać??
Serio nikt nie uzywał?? Mnie kusi i chyba wpisze na listę prezentów na roczek![]()
To jeszcze raz ja! Sluchajcie to sa po prostu super pieluchy!!! Kieszonki jak kieszonki ale wygladaja bosko i super chlona (wklad trzeba dokupic oddzielnie) my mamy wklad bambusowo - konopny. Ale jesli chodzi o formowanki to dopiero rewelacja! Do tej pory uzywalismy jednorazowek na noc wlasnie dlatego ze musielismy czesto Maxa przebierac calego przez przeciekajace pieluchy. Ale formowanki z bambusa z wkladem bambusowym sprawdzily sie swietnie! Dopiero pierwsza noc za nami i tylko jedno pranie ale juz wiemy ze te i zadne inne. Max mial pieluche na sobie przez 13 godzin a ona nie przesiakla specjalnie na zewnatrz tak ze jakbysmy w nocy zmieniali to pewnie obeszlo by sie i bez otulacza! No i skora tez nie jest zmacerowana bo jest ograniczone odczuwanie wilgotnosci w srodku...
Fajniejak dostanę otulacz też się wypowiem.
A trzeba lanolinować? Od wczoraj mam. Wygląda inaczej niz na zdjęciu. Jutro piorę i testuję.
Wydaje mi sie ze trzeba. Nasza juz sprawdzona i po tej nocy juz wiem ze musze miec jeszcze co najmniej jeden taki otulacz. Jest boski! Sprawdzil sie w 100% przez 13 godzin. Rano pojawilo sie tez cos wiecej jak juz wstalismy a i tak wszystko zostalo na miejscu!!! Kocham go i juz!
Trzeba.Bez lanoliny przeciekł.
Niestety nie podzielam Twojego zachwytu muksutem
Fakt, że okazął się za duzy, ale poza tym jest uszyty tak, że nie wszystkie formowanki do niego pasują. Wręcz przeciwnie, mało co do niego pasuje...
Em a proszę powiedz jaki miałaś rozmiar otulacza i przy jakim dziecku ?
to że formowanki do niego nie pasują to napisałaś a czy tetra ew ręcziki jak się sprawdza?
Rozmiar mam od 10 kg, Młody waży niecałę 10. Z tetrą nie próbowałam.
no to skusiłam się na dwa aio z kieszonką
dziś doszły, czekają na pranie i sama ciekawa jestem co z tego bedzie bo niby aio a cieńkie to i ta kieszonka w która można włożyć dodatkową wkładkę
weźcie nie bądźcie takie i wypróbujcie otulacz z tetra bądź ręcznikiem![]()