Było już?szukaj nie pokazuje
Proszę o wpis- jedna jedyna wasza, naj naj ulubieńsza, najcudowniejsza pielucha..
Moja po zastanowieniu, po co sięgam najchętniej to :
Real Easy Hip Hip Baby![]()
Było już?szukaj nie pokazuje
Proszę o wpis- jedna jedyna wasza, naj naj ulubieńsza, najcudowniejsza pielucha..
Moja po zastanowieniu, po co sięgam najchętniej to :
Real Easy Hip Hip Baby![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Blueberry minky, szkoda tylko, że droga skubana![]()
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Z racji na krótki staż (dopiero drugi miesiąc z wielorazówkami) wciąż poszukuję tej naj naj
Z tych, które mam (lub miałam) najbardziej lubię Fuzzi Bunz rozmiarową
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
Itti Bitti SIO
Renata mama Arusia 25.11.2007 i Urszulki 03.11.2009
Kosmetyki Mariza
na dzień zdecydowanie Fuzzi Bunz rozmiarowa (na noc Wonderoos)
(wybrane spośród:
Happy Hainz - też lubię;
Bum Genius - zdecydowanie nie lubię
Baby Kangas - ok
Itti Bitti Snap in One - dla mnie najgorsza z pieluch, użyłam 3 razy, za każdym razem wszystko wyszło bokiem, może jeszcze za jakiś czas dam jej szansę;
Tots Bots - ok
Naughty Baby - bardzo lubię)
cushie tusies.
Tak chwalisz ta real easy, że gdyby było można dostać w pl od razu bym kupiła.
Nasza pieluszka naj to formowanka SANDY'S Mother-ease. Szczególnie cenna przy rozbrykanym starszaku (19 m-cy). Jej falbanki sprawiają, że chyba nic grubszego z niej nie wyleci. Szkoda że w ekobaby nie ma rozmiaru S, bo bym dla młodszaka na pewno taką zakupiła. (Dodam jeszcze, że świetnie się trzyma /zapinana na zatrzaski odwrotnie niż większość pieluszek/, co jest naprawdę bardzo cenne przy starszaku umiejącym ściągnąć niemal wszystkie pieluchy, no i jeszcze przebija w tym trzymaniu się pupy wszystkie nasze pieluszki z rzepami, które nie wytrzymują harców synka, często się odpinają i lądują w nogawce spodenek)
Ostatnio edytowane przez araszara ; 23-03-2010 o 18:37 Powód: zapomniałam napisać tego co w nawiasie
Musia i Tusia* V 2007 ... Franuś VIII 2008 ... Antoś IV 2010 ... Karolek VII 2013
* Mamusia i Tatuś wg 2,5 letniego Karolka
lubimy wielorazowe pieluszki używać i czasem szyć
Dla mnie najlepsze pieluszki tetrowe- Bambino Mio i Imse Vimse zdecydowanie te pieluszki są super!!!![]()
Milovia z coolmaxem w chmurki
Agis z forum otulacz w panterke z pomaranczowym coolmaxem naj
wklady bambusowe Puppi
apple cheeks![]()
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542