Ktoś posiada i testował?
Chciałam się skusić na coś bambusowego na noc.
Ktoś posiada i testował?
Chciałam się skusić na coś bambusowego na noc.
Ostatnio edytowane przez spinek ; 26-07-2014 o 10:21
mam konopne lulu na noc i jest super (ale to nie na ten wątek przecież,więc uciekam)
Jutro będę miała![]()
też mam konopne i bardzo sobie chwalę, bambusowe pewnie będą podobne
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
też mam konopną na noc, super jest i żałuję że nie mam więcej bo dzieć na odpieluchowaniu więc zanim się załapie na nową dostawę to pewnie będzie po ptokach
Aś, Julek '08 i Alik '11
pewnie konopne są po prostu cieńsze niż bambusowe i robią mniejszą pupę.
Ale konopne sa mniej chlonne, czy tak?
Szukam chłonnej pieluszki formowanej na noc - bambus lub konopie.
Z chęcią z opcją dokładania wkładu dodatkowego - żeby można go było po prostu wygodnie położyć albo nawet w kieszonkę.
Przypatruję się Lulu Nature i wszystkie mi się mylą - i już nie wiem, którą wybrać - Bambusową Miłość, Lulu Dodo, Lulu Bambou, Dodo Bambou...
HELP!![]()
na noc to z polarem,więc lulu nature dodo konopie (bambusowa miłość to nature babies),konopie po prostu są cieńsze niż bambus,więc pupa mniejsza.
ale pamiętaj,że to nie onesize tylko do 12 kilo (faktycznie taka jest).
bambusowa miłość w krainie pieluszek chyba jest teraz tylko bez mikropolarku na stanie,z tego co ostatnio sobie patrzyłam w ramach promocji![]()
Kocham formowanki Lulu Nature a najbardziej Lucie Nature, zaraz potem Lulu Bambou.
U mojego dwumiesięczniaka to pieluchy do zadań specjalnych - na noc i na spacery.
Dzięki!!!
Podepne sie z moim pytaniem tutaj, bo na Recenzjach nie ma innego watku o lulu nature.
Mam double nature i po zbyt krotkim (moim zdaniem) uzytkowaniu tych pieluch, puscily gumki na plecach i w kroku. Ktos tez tak ma?
młodzież właśnie obsikuje, rano napiszę jak poszło
wydaje się być chłonna..
no i poszło genialnie
nawet smrodu sików nie było,możliwe![]()
my tez mamy dodo bambusową. bardzo chłonna. na razie testowałam w nocy tylko 2 razy (częściej w dzień), ale teraz jeździmy nocki na pampkach, bo musimy ostrożnie z pupą mojej królewnyale te dwa razy dodo sprawdził się super (używałam z flipem), nic nie przeciekło
edit: aha, my dajemy wkład na wierzch, bo z polarem przy pupie na razie cienko :/
Świetna pieluszka! Nosimy na noc. Bambusowa lepsza od konopnej. Ma fajową wkładkę składaną na 3 no i polarek przy pupie sprawdza się super.
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Dziewczyny mam pytanie, kupiłam lulu nature bambou - rozumiem że żeby osiagnąć jak najmniejszy rozmiar muszę wywinąć na zewnątrz przód? W pasie da się osiagnąć bardzo mzły rozmiar ale nogaweczki wydają się dość szerokie...A może coś źle robię? Ćwiczę na sucho)
A co ja dziecię podrośnie? Będzie miało te napki bezpośrednio przy skórze?