Kupilam od niej Simona! Na bardzo korzystnych warunkachSerdecznie polecam!!! Wspanialy kontakt, oczywiscie bez problemow, same plusy tej transakcji, a i Simon cudny
![]()
Kupilam od niej Simona! Na bardzo korzystnych warunkachSerdecznie polecam!!! Wspanialy kontakt, oczywiscie bez problemow, same plusy tej transakcji, a i Simon cudny
![]()
Ostatnio edytowane przez anndomag ; 03-03-2010 o 08:53 Powód: A pisala Jazzoo zeby uwaznie! Ja oczywiscie byka strzelilam!
A ja polarek. Tak to ja lubie kupowacJakbysmy sie wieki znaly, no i przy okazji pogadac sobie mozna. Dzieki
![]()
"W warunkach wolnorynkowych dyktat gustu większości prowadzi do dominacji rzeczy miernych i tandetnych." Cz.M.
Kupowałam od Agut kamizelkę polarową - super! Żeśmy wymieniły sporo PW, a tak szybko to jeszcze żadnego zakupu sieciowego nie udało mi się sfinalizować (od słowa do słowa okazało się, że Agut mieszka w okolicy, gdzie akurat mój mąż się wybrał na rower). Pozdrawiam ciepło!
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Uskutecznilam z tą Panią malenki handelek, z ktorego wynioslam tylko pozytywne wrazenia i fajna pelerynke przeciwdeszczowa dla dwojga
senkju![]()
zaszalałam, ale opłacało się, bo przy zakupie dwóch baaardzo konkretny rabacik dostałama chusty cud miód - marzenie spełnione!
Kupiłam od Agut piękną Nati Brezo. Polecam bardzo - i Agut, i Brezo.
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Kolejny zakup u Agut za mną. I znowu wszystko super - oby więcej takich transakcji!
![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Agut to super sprzedająca i przemiła osoba. Chusty nabyłam na raty, więc bardzo miło z jej strony za okazane zaufanie. Dziękuje Ci KochanaZ pewnością to nie ostatnia nasza transakcja
![]()
A ja nie zaglądałam NIGDY do tych komentarzy, nie wystawiałam..... No cóż, czas TO nadrobić
Agut - super kontakt, super dogodne warunki cenowe, super przemiła kobita.... no i w ogóle![]()
Przemiła, zajefajna i w ogóle.
Kilku rzeczy się doliczyłam przez lata bytności tutaj i zawsze wszystko super!!!
![]()
Za Agut ręczę osobiście![]()