Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Wątek: pierwsze koty za płoty

Chusteryczka Awatar miedziana
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie pierwsze koty za płoty

Wczoraj odważyliśmy się w końcu wyjść w chuście poza domowe i ogródkowe zacisze I jak na razie pozytywnie, nie spotkałam się z żadnymi niemiłymi komentarzami i spojrzeniami. Wręcz przeciwnie - raczej przyjaźnie na nas spoglądano, tym bardziej, że Szymek jest maleńki i chyba wzbudza w ludkach ciepłe uczucia
    W każdym razie chusta bardzo się przydała, ponieważ Mały miał wczoraj bardzo płaczliwy wieczór - chyba bolał go brzuszek, a może nawet zaliczyliśmy kolkę A ponieważ byliśmy umówieni z rodzinką, która przyjechała z daleka.... byliśmy w rozterce. Stwierdziliśmy, że jeśli Szymek się uspokoi w chuście to idziemy, jeśli nie - zostajemy w domu. No i w ten sposób nasz Maluch spędził uroczy wieczór wtulony najpierw w tatę, później w mamę - pomrukiwał w tej chuście aż miło, a rodzice mogli spokojnie porozmawiać i spędzić czas w rodzinnym gronie.
    Bałam się tylko że zmarznie, wieczory są jednak już chłodniejsze, naubierałam go więc i jeszcze pod moja bluzę wcisnęłam Dziewczyny jak ubierać takiego maluszka ( 8 tygodni ) do chusty -właśnie na takie chłodniejsze chwile?Zresztą w ogóle jak ubierać? Jest gdzieś wątek na ten temat? Idę poszukać
    Dobrego dnia wszystkim.
    Szymon - moje kwietniowe słońce

Chusteryczka Awatar ithilhin
    Miejscowość
    Płock

Domyślnie

pikena historia
    super sie czyta takie poztywne posty!

chuste traktuj jak jedna warstwe ubrania.
    Gosia, mama trójki dzieci, żona jednego męża, posiadana przez dwa koty...

Uprawnienia umieszczania postów