Dzisiaj do mnie dotarła. Narazie schnie. Wygląda zgrabnie.
Kto jeszcze ma i testował?
Dzisiaj do mnie dotarła. Narazie schnie. Wygląda zgrabnie.
Kto jeszcze ma i testował?
My mamy wersje easy dry w truskawki rozmiar M
Miekkie, chlonne, zgrabne. czas schniecia taki sobie, jak na AIO i wkkladki bambusowe to mega szybki.
i ja się zimowo na truskawki skusiłam i jestem b. zadowolona. Uszyta podobnie jak JBD, więc schnie na prawdę super szybko. Ślicznie wygląda, jeśli chodzi o chłonność to z opinią poczekam, aż osiągnie swoją maksymalną
tylko jeden minus.. mam rozmiar L i jest jak dla mnie za mały na Lwydaje mi się że to taka bardziej Mka niż L...
no to mnie załamałaś, bo ja właśnie też się wczoraj skusiłam na truskawy i była już tylko M-ka, więc wzięłam w nadziei, że to taka większa M-ka
no nic, zobaczymy, w razie czego wylądujemy na bazarku
Marysiu, a jakbyś miała porównać rozmiarowo do Itti Bitti - to taka sama L-ka czy jeszcze mniejsza?
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
ja się zgadzam z Marią,Morela wchodzi idealnie,na Marysię tak w miarę.
wg. mnie to M-L.dość płytka jest.
ale jakby co to kupiłabym więcej L-ek,szybko schnie,fajne wewnętrzne falbanki.choć rodzaj PULa i nadruku nie najwyższych lotów,kto lubi jaskrawe i bardzo miękkie ten się zawiedzie.
no to klops...
Helena --> luty 2008
Kalina --> wrzesień 2009
Amitola Studio - Fotografia noworodków i starszych dzieci, fotografia rodzinna, ciążowa, ślubna - Jelenia Góra, Legnica, Wałbrzych, Wrocław
Mój blog
Moja recenzja.
Pieluszka przez swoją budowę i materiały naprawdę szybko schnie. około 12 godzin ot tak na suszarce.Co plasuje ją w czołówce AIO pod tym względem.
torebka na pieluszkę, zapewnia maksimum elegancji.
Jak już wiadomo byłam zaniepokojona rozmiarem pieluszki- nic bardziej mylnego.
Ta pieluszka wyglada na dziecku jak majteczki- dla 7,7 kg Balbiśki zapinam ją na najbliższe napy. Pupa wygląda doskonale - można ją porównać do pupy w IB- jednakże system gumek w Bambootach ( dwa rzędy gumek , przy wkładkach i dookoło nóżek) o niebo przewyższają mozliwości IB . Nie ma opcji wycieku ewentualnej kupki (tak, tak, ochrzciliśmy pieluszkę przy pierwszym użyciu)
Jest miękką,chłonną, wizualnie ładną pieluszką, wg mnie wyższa półka. Zdecydowanie dobry zakup.
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
A czy ja mogę prosić o jakiś link do tej pieluszki? Gdzie ją można kupić? Pozdrowionka
jest tylko tu i tylko jedna:
http://www.mamazen.pl/index.php?m=dir&id_dir=33688
Dziękuję za info. Śliczna, tylko trochę dziewczyńska, ale i tak bym się skusiłai Mka, mój noworodek pewnie musiałby długo do niej dorastać
No chyba, że to jest mała rozmiarówka, jak itti bitti??
http://www.cheeksandcherries.co.uk/a...nfo_11487.html
zobaz tez tutaj. Wiem, ze sklep w uk, ale moze zobaczysz, jak wygladaja inne wzoryMoze mamazen bedzie miala je w przyszlosci
Rozmiarowka moze jest i mala, moja mloda skonczyla 6mies i nosi M zapieta na najciasniejsze napki. dla porownania dalej wchodzi w S itti bitti(ma niej tzw niski stan), chociaz spokojnie nosi tez M.
Już mi się wszystko plącze z tymi rozmiarami. Kompletuję pieluszki dla noworodka, a coś mi się zdaje, że do większości z nich dłuuugo będzie dorastał. Itti bitti kupiłam M i mi wygląda na malutką. Kiedy najwcześniej mogłaś M itti założyć na swoją małą? Chyba lepiej zrobię jak poczekam na mniejsze rozmiary bambotów![]()
Ania Mania, gneralnie moja mloda byla malenka po urodzeniu, w sumie startowala ponizej 3kg, wiec to tez inaczej.
Teraz jest dluga, wcale nie chuda, ma ok 7kg i 6 miesiecy.
M nosi od miesiaca, bo wtedy ja kupilismy----> zaczela wyrastac z S, ale jak sie okazuje dalej ja nosi.
My mamy te pieluszkę i jest świetnaTaka malutka na pupie i mi się akurat podoba, ze te wkładki są przyszyte do pula. Bardzo chłonna i leciutka. Troche mi truskawki zbladły po praniu, ale i tak bardzo ja lubię. Mam rozmiar L, a moja Mała waży 10 Kg i rzeczywiście lepiej brać rozmiar większe.
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
U mnie czeka na pranie, ale po pierwszej przymiarce stwierdzam, że jest maleńka. Synek ma co prawda 10kg, a nie było innego rozmiaru niż M. W pasie jest OK, zapinam na drugie napy, ale jest bardzo krótka w stanie. Pewnie parę razy założy i poczeka do następnego brzdącaale prezentuje się wybornie
![]()
jestem dumna posiadaczka trzech pieluszek bambooty easy dry. sa bardzo zgrabne (waskie w kroku). niestety moga nie powstrzymac kupy o lzejszej konstystencjipodoba mi sie ten pomysl z wszytymi wkladkami. nie trzeba tego rozpakowywac i zapakowywac przed i po praniu.
zasugerowalam sie, zupelnie niepotrzebnie, rzekomo zanizona rozmiarowka i kupilam L-ke dla mojej prawie 9-kilowej gwiazdy i wydaje mi sie, ze M-ka lepiej prezentowalaby sie na jej pupie.
---------------------------------
Olek _2007 i Emilka_2009
W tej chwili jest to moja ulubiona pieluszka AIO - zgrabna, chłonna, schnie przyzwoicie (w porównaniu do innych AIO), bardzo dobra jakość materiałów i wykończenia.
i my też mamy babmooty w truskawki, kupiłam uzywana, więc pul (w sensie kolorów) trochę sprany, ale wkładki w super stanie (zadbane). generalnie jak na aio super szybko schnie, bo wkładnki nie są przyszyte, tylko jęzory zwisaja i dzieki temu szybko schnie. kupa nie wyleci, falbanki trzymaja fason. rozmiar mamy L i na 8 kilo jest jeszcze zapas, więc spoko, nie jest tak źle z ta rozmiarówka. generalnie jesteśmy zadowolone![]()
K. 2009M. 2012