A te pieluchy? ktos cos wie i chcialby sie podzielic?
chyba Pondo je miala w swoim stosiku pieluszkowym.
A te pieluchy? ktos cos wie i chcialby sie podzielic?
chyba Pondo je miala w swoim stosiku pieluszkowym.
ja tez mam
-sa sliczne
-lekkie jak piorko
-zgrabnie leza na pupie
-dopasowane w nozkach
-mega szybko schna po wypraniu
-po zasikaniu kieszonka pozostaje wlasciwie sucha (nie wiem co za czarodziejskie wlasciwosci tego mikropolaru), wystarczy wymienic wklad w minilalce tylko-jesli nie chce sie od razu po pierwszym siknieciu zyrzucic pieluchy do prania
-dolaczone wklady maja regulowana dlugosc , ogolnie rozmiar kieszonki pozwala jednak na stosowanie roznego rodzaju wkladow.
polecam z czystym sumieniem.
rzeczona pieluszka po lewej stronie na samym dole.
Ostatnio edytowane przez green_naranja ; 21-04-2010 o 10:12 Powód: bląd
Dzieki, Green Naranja
Zamowilam sobie, podobno dzis poszly!
Podoba mi sie okreslenie minilalalka ;P
dolacze sie do recenzji jak przetestujemy.
Ja mam wrecz ochote na kolejnaTYlko nei wiem, jaki kolor
NIestety, zakup sobie jeszcze poczeka.... Najchetniej to sprawilabym sobie jeszcze z 10 mini lal...
Pielucha lekka jak piorko, swietnie sie uklada. Chlonnosc tez zadziwiajaco dobra, a straszyli na stronie, ze nie bardzo
Wklad dluugo schnie. I faktycznie, wydaje sie zupelnie sucha w srodku!
JEst tak lekka i cienka, ze z powodzeniem mozna przeprac recznie.
Podoba mi sie ten pul bawelniany, ciekawa jestem, jak bedzie znosil uzytkowanie....
Przyznam ,że w przypadku tej pieluch rządzi mną moda
Pielucha kilka razy mi przeciekła. Wkład długo schnie.
Ale ..Moje kimonoplum kocham
Jest miękka , leciutka, lubię ten PUL niby nie PUL. Jest bajerancko piękna.
Jak idę do lekarza to ją wciskam na Balbinkę.
Zdecydowanie przynajmniej jedna powinna być w każdym pieluchowomaniackim stosiku![]()
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
Od ponad miesiaca uzywamy mini la li i zdecydowanie mogę polecić. Pieluszki nie tylko lekkie, zgrabne, chłonne rewelacyjnie to do tego są śliczne po prostuWśród moich pieluszek, są w czołowce.
Wkłady schną średnio długo, IMO tak samo jak IB SIO. Za duży atut uważam to, ze żadne plamy się ich imają![]()
Ostatnio edytowane przez pomidore ; 18-03-2010 o 13:55
M.06.2009 B.01.2015 M.06.2016
dziewczyny a gdzie w PL można je kupić bo przegladam sklepy i nie widzę ?
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
w mamazen.pl
nie patrz na ceny![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
No widzialam wlasnie że dwa wzory zostały ale za to jakie odjechane. Jezeli wszystkie pieluszki sa takie to czekam niecierpliwie do wiosny na nowe wzory. A wiosna już za 3 dni![]()
Mama dwóch super chłopaków : Pawełka - raczka (07.1999), Daniuszki - skorpionka (11.2009) i maleństwa, które byłoby rybką (11.2008)
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
Ja właśnie dzisiaj dostałam pieluszkę i czeka na pranie. Widzę same pozytywne komentarze, więc pewnie z uroczym wyglądem idzie w parze praktyczne użytkowanie![]()
Lavendax, ja juz sie nie moge doczekac tych nowych wzorow!
jak dostaniesz cynk, to daj znacCzasami sobie sprawdzam na blogu mini la la, he he, ale jeszcze nic nie ma.
NIe wiem, czy bedzie mnie na stac na kolejny model, dla samego faktu posiadania pieknej pieluchy, ale co tam
Ten pul bawelniany jest fantastyczny. Moze faktycznie nie nadaje sie n a dlugie podroze i noce, ale na dzien - cos pieknego!
Mysle, ze szczegolnie w lecie, podczas upalow sie sprawdzi! I dlatego pewnie bedziemy potrzebowac kolejnej![]()
Sluchaj, masz gdzies zdjecia calej pieluchy z taxi circle?
Green Kids ma tez pieluchy z bawelnianym pulem, zupelnie inne od mini lali, mniej wytworne, ale rowniez fantastyczne, zwlaszcza tegoroczna seria.
NiLLi, jaki masz wzor? Zobaczysz, polubicie sie![]()
NiLLi, to koniecznie wstaw zdjecie, jak sie ten wzor prezentuje na calej pieluszce, pls!!![]()
A proszę Cię bardzozaraz wstawię zdjęcie.
http://picasaweb.google.pl/105157494...26413929399058
NiLLi, dziekuje
Piekna jest! Taka bardziej wyrafinowana.
Wszystkie bym chyba chciala miec![]()