witam serdeczniewiecie kochane girasolomanki, czy fireworka można kupić w pl? czy tylko z girasol.de można zamawiać? zobaczyłam go na zdjęciach i przepadłam. No muszę go mieć
![]()
witam serdeczniewiecie kochane girasolomanki, czy fireworka można kupić w pl? czy tylko z girasol.de można zamawiać? zobaczyłam go na zdjęciach i przepadłam. No muszę go mieć
![]()
Ignacy 2009, Antoni 2011, Szymon 2014, Józek 2016, Franciszek 2018... fasolka 2020
https://manymum.blogspot.com/
Dziewczyny, mam do Was pytanie. Które-Waszym zdaniem- tęcze są ładniejsze? Klasyczne 7 kolorów jeden obok drugiego, czy takie, gdzie chusta jest podzielona na pół i jedna połówka jest odbiciem drugiej? Które ładniej wyglądają po zamotaniu? Mnie się podobają wszystkie...
Kupilam niby Rastafari, ale wyglada mi to chyba jednak na Rastamana, moze ktos zerknie fachowym okiem, bo mi sie juz paski w oczach mieniaWiem, ze chyba co najmniej 3 rozne edycje byly podobnego wzoru.
![]()
Moc jest z nami
Dzieki Ci dobra kobieto, no ten gorny Rastaman identyczny jak mojAle ciesze sie, ze sama wykminilam, ze mam w sumie troche inna chuste
![]()
Moc jest z nami
Kometa jaki on piękny!!!! Kupiłaś u nas na forum czy gdzies poza?
Kupilam na grupie chustowej-sprzedazowej na FB.
Moc jest z nami
Moc jest z nami
a widziałyście, że jest szansa na utkanie kolejnej folkowej chusty. Tym razem Łowicz:
http://www.chusty.info/forum/showthr...C-ruszy%C5%82a!
Ciekawa jestem czy to będzie ten grubszy splot?
nie, będzie utkany w splocie skośnokrzyżowym tradycyjnej grubości, czyli z pojedynczą nicią wątku
nie, to nie jest zgodne z prawdą
skośnokrzyżowe mogą być zamówione w tradycyjnej grubości lub grubsze - wtedy jest podwójna nić wątku
diamentowe są nadal tradycyjnej grubości - pojedyncza nić wątku
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Ola mama Nawojki'06 Mieszka'00 Matiego'97 Jaśminy'93 Emanuela'91
"Małe kocha bo potrzebuje Duże potrzebuje bo kocha"
Doradca - Partner Akademii Noszenia Dzieci
Reprezentant firmy Girasol® w Polsce
Exclusive Girasol chusty
handmade by Ola torby etc.
ED
Wybaczcie dziewczyny ze się wtrące, chciałabym tylko szybciutko zapytać : czy taki Girasol Diamond Weave Rainbow Dark jest mięciutki jak kaczuszka czy raczej średnio?