I tu się pochwalę, tylko mężu kazał napisać, że on takich golfow zazwyczaj nie nosi- to kołnierz ortopedyczny jest. La Chica Bonita Columbia
![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Kudlata, ale ladnie chlopakom w tej Bonitce! Cudna chusta! Dobrze widze, ze to diament?
Dziękujemy![]()
Diament, nasz pierwszy, ale chyba nie ostatniwbrew obawom nosi cudnie naszego klocka
![]()
Szczescie, ze uroda idzie w parze z nosnoscia!ja mam co prawda do noszenia malenstwo, ale malenstwa szybko rosna
![]()
Yena mnie przekonywać nie musisz, jestem matką 7 miesieczniaka ważącego 10 kg i noszącego ubranka na 80 -86 cm(metki z rozmiarowką w miesiącach podaną wypieram ze świadomości)
a i tak teraz już Kuba przystopowal trochę
![]()
To Wam synus slicznie rosnie!dobrze, ze cudna Bonita daje rade! Niech sie Wam sluzy.
Jej, nie moge sie doczekac swojego pierwszego diamentu, bo te chusty sa absolutnie zachwycajace!
mam nadzieję, że nie łamię żadnego regulaminu
chciałam tylko dać znać że szukam girasola
takiego do 300 zł
bardzo chętnie jakiejś tęczy
założyłam wątek na kupię, ale wiadomo, nie każdy tam zagląda
jakby któraś z girasolomanek chciała jakiegoś odsprzedać będę wdzięczna![]()
o mamo, cudownie![]()
Tasiu, piekne zdjecie, a Wy jacy radosni!!!![]()
Tasia, jaki to girasol? ma cudne kolory!
no a zdjęcie oczywiście boskie![]()
Boskie kolory![]()
Wspaniałe zdjęcie, piękna chusta!
Na szybcika z telefonu.
moje drogie,
dołączam do fan klubu, mam girasolka od 7 lat (chyba pachnący fiołek) kupiona w Szczypcie Świata...nie chcę się jej pozbywać a widziałam że można przerobić ją na nosidło, nie wiecie do kogo mogę się z tym zwrócić???
Migotko, np. do mamy_czterech, która szyje nosidła Doux-DouxMożesz ją znaleźć tu lub na FB.
Tasiu, wzruszyłam się
(Wysłane z telefonu.)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
dzięki Pat![]()