wiecie co, w szoku trochę jestem! W mojej mega pace oprócz vv dostałam drugiego girasola DW light rainbow, miał iść na ścięcie na kapturek do Tuli, specjalnie po to go kupiłam, to dwójeczka jest... Ale tak go wzięłam, mięciutki cudownie, a że J marudny był wieczorem to hop go na plecy. I zachwycona jestem! Nie dość, że tak miękki, dociąga się jak marzenie to po godzinie z moim małym ciężarkiem zupełnie nic nie czułam!wow.
![]()
ech na kolejnym zdjęciu równie piękny co zawsze![]()
Mój pierwszy girasol dziś do mnie dotarł, jeszcze się nie motaliśmy bo pogoda słaba a ostatnio dzieć ma ciekawsze rzeczy do roboty w domu, niż siedzenie w chuście, ale..
..wyszłam z pokoju zostawiając syna i chustę na dwóch różnych końcach materaca, oto co było po powrocie
Chyba jest akceptacja![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
do twarzy mu
btw: jaki to girasol?
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Kudlata pogoda kiepska, a chusta tryska kolorkami. Bardzo ładna![]()
Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014
kudlata sliczne fotki! Energetyczne![]()
J. 27.04.13r.J. 03.04.15r.
Kudłata- Kuba wie co dobre!
To Raindbow Dreammer pewnie z jakims ciemniejszym wątkiem.
Dziękujemyto rainbow dream z wątkiem nectarine
No i zamotałam tęczę, boska jestmięciutka a moich kochanych 8,5 kg nie czułam no i napatrzeć się na nas w lustrze nie mogłam, teraz czekam na firework, mam nadzieję, że ten girasolek też mnie tak pozytywnie zaskoczy
![]()
Ja musze napisać to samo - mięciutka, niejedna używana nie jest taka.
I moje naście kilo tez bezproblemowo, nawet kieszonka nie ciążyła. Dłuższa wycieczka ciągle przede mną, bo na dworze leje![]()
M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???
A moja Samba leci do innego chuściocha, będę bezgirasolowa...
wysłane z telefonu
A ja od poniedziałku jestem szczęśliwą posiadaczką girasola rainbow dream z wątkiem bronceado - i cóż, miłość od pierwszego wejrzenia. Na razie zamotałam tylko owieczkę
, bom brzuchata, ale mąż zamotał córkę i był pod wrażeniem jak się sama chusta dociąga i ciężaru nie czuć (12kg). Pomyślałam, że teraz już mogę sprzedać wszystkie moje niesprzedawalne chusty. No i że chciałabym jeszcze jakiegoś girasolka, tym razem z frędzlami...
Nie wiem o co chodzi z tymi chustami, ale ja oszalałam na ich punkcie.
Minka - sierpień 2011i
Zosinka - sierpień 2014
I jeszcze Ktoś
Hehe też oszalalam na punkcie girasoli2 już mam niesprzedawalne- amitola i rainbow dreamy, czekam na sambę
prawdopodobnie się skusze na lachicabonite diamentową
i bardzo żałuję że sprzedalam sierrę, była piękna i taka mięsista, boska no
ale wiem że trafiła w dobre ręce. No i marzę o VV