no tak, tylko ja chyba raczej 4,6 potrzebuję :/
do wrześnie może coś znajdęjak nie to będę nówkę zamawiać z zagramanicy.
Ardent albo Donau mi sie marzy![]()
Girasol lilia też tylko w slingomamie widziałam, nie mam doświadczenia w kupowaniu za granicątakże jakby coś ktoś zamawiał i chciał razem i ja akurat byłabym przy kasie, to proszę pamiętać
![]()
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
mam 3,6 z turkusowym wątkiem oraz 4,2 z jakimś brązowym, ale nie wiem którym, jak mleczna czekolada wygląda
Harmony piękny jestnawet miałam chętkę go odkupić, ale inne wydatki nam wyskoczyły
może i dobrze, bo mimo że chyba jest w grupie nośniejszych girasoli to mnie się chyba lepiej teraz nosi w domieszkach. Nie wiem czy to kwestia materiału tak naprawdę, czy niedoskonałego wiązania, bo jednak nie jestem mistrzem
dodatkowo mam problemy z dociąganiem bo coś sobie nadwyrężyłam rękę... ale to inna historia. W każdym razie Harmony tęskni za Wami i miałam zamiar w tym tygodniu oddać, tylko wyprać muszę
![]()
Ja też mam od poniedziałku. Jestem zauroczonaCudny. Girasolki zdecydowanie najbardziej mi się podobają. Co jedna to ładniejsza. Co widzę nową to chcę ją mieć. I rzeczywiście mięciutkie, chociaż kręgosłup mi wysiadł po pierwszym noszeniu mojego tłuścioszka, ale to chyba nie kwestia nośności, tylko matka zaszalała i 3 godzinny spacerek zrobiła z półgodzinną przerwą na usunięcie kupska po pachy i rozprostowanie kości.
![]()
Zakochuję się powoli... Chodzi za mną i chodzi jakiś Girasol, te chusty są ujmujące! Co którąś zobaczę, to mi się podoba...
Rozwijam dopiero to uczucie i trochę jeszcze jak dziecko we mgle, pewnie będziecie umiały mi pomóc: jakbym chciała zobaczyć, jakie Girasole zostały wyprodukowane i w jakich konkretnie mogę się zakochać, to gdzie najlepiej szukać?
T. 10.2002, J. 02.2013 i J. 03.2015
...and up happy hands!
Ja, doula: www.rodzisiemama.pl
Moje świece: www.facebook.com/elbesoswiece/
Basia 29/08/2009Jacuś 15/08/2012
Bycie położną grozi tym, że pęknie ci serce, ale to nic złego,
ponieważ wydostanie się w ten sposób mnóstwo miłości.
Staniesz się dzięki temu lepszą położną. [Stephen, mąż Iny May Gaskin]
Dzięki! Już przez komórkę wygląda obiecująco, czuję, że jutro wsiąknę.
dziewczyny, mając do wyboru ten sam model tylko tkany skrzyżoskośnie a diamentowo który wybrać? Coś poza wizualnie to zmienia?![]()
I ja też mam pytanie odnośnie systematyki chust. Jak się nazywają takie, w których jeden kolor przechodzi płynnie w następny? Strrrrraszniemi się takie podobają, dojrzewam do założenia odpowiedniego wątku na straganie, a nie wiem, jak się precyzyjnie wyrazić. Dla zobrazowania załączam zdjęcie, o co mi chodzi?http://static.pokazywarka.pl/i/2483587/655552.jpg
To co pokazałaś to jeden z Rainbow Dreammer. Tak się wyrax, to każdy zakuma o co chodzi.
Osobiście polecam- mam Rainbow Dreammer for the Summer i jest cuuuuuudowny!![]()
Dziękuję, zakładam wątek gdzie trzeba, może na Święta sobie sprawię prezent... tfu! Dziecku, przecież dziecku!![]()
chciałam Wam pokazać Girasolka Zig Zag od Paxbabyma splot herringbone, jodełki takie jakieś
Nosiłam około 50min, nośnością nie powalił, ale dam mu jeszcze szansę. Jak na girasolka jest nietypowypaski w inną stronę niż zwykle.
Śliczny jest i mięciutki
![]()
![]()
Ja czekam na swojego pierwszego Girasola, padło na Sambę z wątkiem Llama, kupioną od ooomika, nóżkami przebieram!