Vombati w urologicznej. pierwszy raz ktoś tak na mnie nawrzeszczał
Vombati w urologicznej. pierwszy raz ktoś tak na mnie nawrzeszczał
Karolina a czemu Czyża nie było?
I który to babol![]()
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Karolina, pisz skargę, serio. Jakoś trzeba powstrzymać tę falę chamstwa i wszystkowiedzących lekarzy.
"A co im imponuje? Płaczące posągi. Zamiana wody w wino. Zwykły kwantowy efekt tunelowy, który i tak by się zdarzył, gdyby tylko ktoś zechciał poczekać parę zylionów lat. Jak gdyby zamiana słonecznego światła w wino, dokonywana przez winorośle, ich grona, czas i enzymy nie była tysiąc razy bardziej cudowna i nie zdarzała się stale..."
Terry Pratchett "Pomniejsze bóstwa"
o ja bym też zrobiła awanturę z e co mi się babsztyl wtrąca zwłaszcza, ze nie wie o co chodzi - i jeszcze wrzeszczy i obraża... naskarż na nią![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Dagmara Jureczek urlop ma. a babol to Strulak na oddziale wydawała mi sie ok jak leżałyśmy.
OT a jak Kacper po operacji?
Pani Doktor ma swoje humory, ogólnie jest naprawdę w porządku.
Kacper wygląda na to, że dobrze. Wyniki moczu ok, usg też. Wizytę u Jurka mamy pod koniec listopada. A u Was ok, poza nieprzyjemnym wejściem?
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Ja radzę napisać skargę.
Nie ma sensu dogadywać i mieszać się w pyskówki z lekarzem.
Jeśli uważa, że źle robisz nosząc, powinna spokojnie przedstawić argumenty. No i kultura przede wszystkim! Ona jest w pracy, obowiązuje ją szacunek wobec pacjenta.
Biedna ta lekarka, widać nikt jej nie nosił...
Nie cierpię nicniewiedzacych lekarzy. Zachowują się, jakby wszytkie rozumy zjedli, a jak dziecko chore, to okazuje się, ze wiedzą niewiele więcej od matki, a czasami mniej. Brrr...
Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama
O matko co to za lekarka wredna???!! echh chyba bym skarge napisała! niech ma babsztyl.....
Kurcze widze ze nie tylko moj Szymcio ma problemy urologiczne. Też sie leczymy u lekarzy z CDZ....
Wredna baba! Współczuję przeżyc![]()
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Ja bym skargi nie napisała.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Karolinko przykre to, ale może najlepiej olac właśnie...
No wpieniłam się, jak przeczytałam. Współczuję... Durna baba :/
Kasia, mama Juliusza (15.04.2003) i Laury (10.05.2009)
bo niektórzy myślą że wszystkie rozumy pozjadali ehhh ja gdy ktoś mi zwraca uwagę odnośnie mojego dziecka czy chustowania tylko się uśmiecham i idę dalej lub nie ciągnę wątku bo szkoda naszych nerwów, ja sama nerwus ale nauczyłam się puszczac wszystkie uszczypliwosci mimo uszu. Najważniejsze że sama wiem że nie szkodzę dzieciakowi
gyokuro no w końcu i ja tu
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.