...tak ostanio sobie rozmyślam
wiązanki,kółkowe a i mt sobie można uszyć...
jakoś mi się nie obiło nić o uczy jeśli chodzi o pouch.
ale zapytam Was.
...tak ostanio sobie rozmyślam
wiązanki,kółkowe a i mt sobie można uszyć...
jakoś mi się nie obiło nić o uczy jeśli chodzi o pouch.
ale zapytam Was.
sth like this?
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
A które to wełniane?
Bo w opisach jest info o 100%bawełny.
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Cytuję z opisu:"Pouch wykonany jest z różnokolorowej wełny z przewagą koloru czerwonego, posiada wewnętrzną wkładkę ze 100% bawełny, również w kolorze czerwonym."
Przyznam się ze nie czytałam całego opisu,tylko szukałam składu procentowego
Dzięki![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog