Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: gro baby

Chustoholiczka Awatar Tuja

Domyślnie gro baby

Pożyczyłam od koleżanki (dzięki iska1) na testowanie.
    Pieluszka bardzo ładna, mamy tę fioletową i kolor jest śliczny. Super wykończona, świetne rzepy, delikatne, w ogóle całą pieluszka jest delikatna, milutka. W środku siateczka. Wkłady na napy, plus dodatkowy wkład luzem. Trochę te wkłady długo schną niestety. No i minus za rozmiar, pieluszka wydaje się dość mała niestety, na mojego 11-miesięczniaka jest taka na styk.

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

my właśnie swoją sprzedajemy.
    pieluszka jest piękna, idealnei wykończona, ma ciche rzepy, niezaciągające, mocne napy, piękne kolory... otulaczyk pieknie schnie

i to by bylo na tyle jesli chodzi o plusy.
    minusy-
    wkładka schnie dluuuugo, tyle co wonderoo albo i lepiej, nawet po pobycie w suszarce- jako jedyna wychodziła mokra. niestety nie przekłada się to na jej chłonność, max to 2h, ale o tym pozniej.
    na maxa porozpinana i z rzepami 5cm od siebie- przymała na 7miesieczniaka, tłustego aczkolwiek nie najwiekszego jakiego znam.
    chłonność- może byłaby i lepsza gdyby nie kształt wkładki- mam chłopaka i wkładka 3-4cm szerokości po prostu nie pokrywa siusiaka a co za tym idzie siuski lecą bokiem i jest mokro. do tego jest to sama bawełna, nie izolujaca za dobrze moczu od ciałka, jedyne wielo w których się odparzył!

swietnie się otulacz sprawdza z innymi wkładkami i własnie myślę czy jednak nei zostawić jej sobie jednak..? podoba mi sięszalenie ale zupełnei niepraktyczna

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Chustomanka Awatar iska1
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A ja ją lubię bardzo, taka zgrabna nieduża jest. Fakt że Gosia raczej drobna ale już prawie 11 msc, nie było żadnych przecieków. Może to pieluszka dla dziewczyn po prostu
    Piękne żywe kolory,delikatne, niedrapiące dziecka rzepy.
    Minus rzeczywiście za długie schnięcie wkładki.
    Wtedy cudnie jako otulacz się nam sprawdzała z czymkolwiek ręczniczkiem, inną wkładką czy tetrą nawet.

Chustoholiczka Awatar morepig
    Miejscowość
    Birmingham/UK

Domyślnie

no ja wlasnei twierdze ze dla dziewczyn bo na siusiaka mają za wąską wkładkę i zawsze coś siknie bokiem
    choć Va tez nie pasowały, hmmm....
    jakby co mam zieloną

pocketsfullofmemories.co.uk - Life & Kids Photography
    i na fb
    kolorowe śniadania - dopudelka i na fb

Domyślnie Gro baby

Dziewczynki, a czy któraś z Was przetestowała te pieluszki? Według mnie są śliczne Ciekawe jak się mają w odniesieniu do FB???

http://nosidla.com.pl/pl,category,132219,one,size.html

Domyślnie

Napiszcie dziewczynki coś o nich, bo tak się przymierzam do nich... Duże są bardzo? Jak w porównaniu np z wonderoo ???

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów

Domyślnie

ja mam fajniutką zieloną pieluszkę gro baby i jak na razie jest to nasza ulubiona (choć dużo ich nie mamy). Młoda jest drobniutka, dopiero 6 kg, a ta pieluszka super leży na pupce i nie robi wielkiego kuperka, do tego jest bardzo ładnie wykonana, mięciutka i w ogóle wizualnie super ponieważ wkładka schnie faktycznie b. długo używamy częściej otulacza do tetry - i też się super sprawdza podsumowując, IMO dla drobnego dzieciaczka pieluszka świetna
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Chustomanka Awatar neverendingstory
    Miejscowość
    Rzeszów
    moje lwice: Jadzia -05.08.2000, Justynka - 15.08.2009

Domyślnie

Dzięki Spodziewam się chłopca, a z opinii wynika, że ta pieluszka sprawdza się lepiej u dziewuszek :/ szkoda.... Pozdrowionka.

Chustofanka Awatar pawimi
    Miejscowość
    Lake Villa, USA

Domyślnie

a my z powodzeniem uzywalismy 12 takich pieknych kolorowych pieluszek przez ponad rok dla sporego chlopaczyska. Fakt najmniejsza i najciaszniejsza z pieluch to byla, ale pupcia zgrabnie w niej wyglada i siusiak sie miescil bez problemow Wkladka schnie baaaaaardzo dlugo, nawet w suszarce musze puszczac drugi cykl po wyjeciu pozostalych pieluch. Po roku prania robila sie tez taka troche sztywna. No i nie nadaje sie na noc dla duzego lejka. Poza tym to ububiona pielucha mojego meza. Zawsze po nia siegal przy przebieraniu malego. Tak a propos to bede miec do sprzedania 12....bo mi sie dziec juz odpieluchowal otulaczki w stanie bardzo dobrym, wkladki lekko sprane. mam 4 fioleciki, 4 pomaranczki i 4 zielone jalbuszka.

Uprawnienia umieszczania postów