Są na pieluszkarnii..
ktoś ma i co sądzi? cena jak pozostałych wypasionych kieszonek..wiec jak warto?
Są na pieluszkarnii..
ktoś ma i co sądzi? cena jak pozostałych wypasionych kieszonek..wiec jak warto?
Ostatnio edytowane przez spinek ; 07-01-2015 o 22:49
Nie wpisuję się w profil ideologiczny statystycznej chustomatki.
WARTO! są rewelacyjnie, cudnie się układają na pupci - mnie urzekły podwójne napy na brzuszku!
nowy system gumek=powiększaczy jest świetny, jakoś daje nadzieję, że ew. można wymienić tylko gumki - na pleckach i wokół nóżek.
pieluszka jest dość wąska więc świetnie nadaje się dla biegających dzieci, ech tylko ta cena!
co prawda stokrotki nie są moimi faworytami, ale pozostałe kolorki tak jak u konkurencji - sliczne pastelowe![]()
ja tez jestem zadowolona, jedyne co mi przeszkadza to brak zakładki na pleckach jak w BG V3ale ja estetka jestem he he he
baardzo miłe zdziwienie po nieudanej probie z FB M
mamy fiolecik w stokrotki
przetrzymuje zwykle całą noc, po 10 praniach nadal snieznobialy polarek i wkladki, z niej najlepiej sie spierają kupy
morepig zrobilabys zdjecia tych stokrot w swietle dziennym? ciekawa jestem tej pieluszki a podobno straszna żarówa?![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
Ja też jestem zadowolona. Są fajne bo wąskie - ładnie sie dopasowują. Mam fioletowe stokrotki i nie są specjalnie jaskrawe![]()
a czy ktoś porównał wkłady pomiędzy one size i tymi rozmiarowymi?
Czy wkłady są takie same czy czymś się różnią?
cze te rozmiarowe pieluszki różnią się czymś istotnym od one size poza tym, że one size ma regulację pozwalającą na noszenie do końca okresu pieluchowania? bo nie wiem co wybrać, dziecko już duże a raczej grubiutkie, w innych one size to nawet tych nap zmiejszajacych nie uzywalam wiec fb chciałam kupic jakis wiekszy rozmiar a nie one size stąd pytanie czy one się czymś różnią?
Mama Stasia (15.04.2006), Róży (25.03.2009) i Helenki (15.10.2011)
To napiszcie jak FB w porównaniu do Wonderoos bo też chcę kupić jedno z dwóch. Jak te wkładki? Bo w Wonderoos są świetne.
Morepig czyli ile tych nap do zapięcia przy zakładaniu jest w FB? Cztery? Więcej? Wkłady są prostokątne czy w kształcie klepsydry?
Dzięki morepig, myślałam, że porobisz pieluszce kilka zdjęć.Dzięki w każdym razie za jedno.
Kolorek wyszedł rzeczywisty? Taki średni jest czy ciemniejszy a żywo? Kusi mnie ogromnie, bo kolorki mi się bardzo podobają.
![]()
SKLEP INTERNETOWY - www.babyetta.pl ~~~
Zuzanna i Franciszek
W Życiu Piękne Są Tylko Chwile, Dlatego Czasem Warto Żyć.
moja córeczka ma pół roku i 8kg a mam wrażenie że są takie "na styk" na nią..bardzo krótkie są..czy to ja nie mam pojęcia o dobrym dopasowaniu wielorazówek czy one faktycznie są takie maławe..?
pieluszkuje od niedawna i nie mam wielu pieluszek ani dużego doświadczenia..
Dzięki!
08.2011
04.2014
Ja nie wiem, jaką mam wersję (kupowałam nowe 2 lata temu), ale są dobre na mojego 12kg syna, więc takie bardzo małe nie są![]()
No i rzeczywiście one bardzo zgrabne są, nie za wysokie, nie robią dużego odwłokamy je lubimy
![]()