Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: ukryte właściwości różnych przedmiotów ;)

Chustoholiczka Awatar erithacus
    Miejscowość
    Tczew

Domyślnie ukryte właściwości różnych przedmiotów ;)

Mam niedaleko domu fajny lumpeksik. Rzeczy prosto z Anglii , mydło i powidło, jakby ktoś zgarniał wszystko jak leci ze strychu. Jakis czas temu widziałam dziwne majty dla malucha z taka jakby cerata od środka, ale pomyslałam sobie - po co mi coś takiego. Niedawno przeglądałam sobie stronę Mothercare i znalazłam te majtki, okazało sie, że sa to specjalne kapielówki, żeby nic w razie czego ze środka nie wypłynęło. A teraz siedzę i sobie w brodę pluję, że idąc z Zuzą na basen musze jakieś głupie huggiesy kupować.
    No i ostatnio, w nadziei na ich ukryte właściwości kupiłam wygrzebane majtki na szelkach Wyglądają trochę jak otulacze, są z akrylu no i mają szelki. Do czego to może służyć?

Czasem mnie nie ma. Można mnie złapać na maila: [mój nick z forum] @ tlen.pl

. Awatar mart
    Miejscowość
    warszawa

Domyślnie

taka pieluszka na basen to pływaczki
    możesz kupić w pieluszkarni lub u ekomamy.

Chustomanka Awatar scharon
    Miejscowość
    Żory

Domyślnie

No prosze jak czlowiek dobrze poszuka -to jakie fajne i oryginalne ciekawostki moze wygrzebac

Milej zabawy na basenie

Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

No cała zabawa w tym, że nie kupiłam tych pływaczek, bo nie wiedziałam że to pływaczki . Teraz mam te gacie na szelkach ale podejrzewam, że posłużą tylko do naśmiewania się z Zuzi, kiedy ją w nie ubiorę

Chustoholiczka Awatar Ruda
    Miejscowość
    to tu to tam :)

Domyślnie

Strzel fotkę Zuzi w tych gadkach i na forum zapodaj Może metoda eliminacji ustalimy do czego one służą
    Hania - 01.01.2007 r.
    http://okiemrudej.wordpress.com/

Miejscowość
    Tczew

Domyślnie

Serwer mi sie wysypał, jak tylko go podniosą, to na pewno wrzucę zdjęcie

Chustopróchno Awatar Budzik

Domyślnie

Hmm... jestem mamą prawie 2,5 latki i mnie by się BARDZO przydały majtki na szelkach. I rajstopy też. A najlepiej jakaś taka konstrukcja zapianana na plecach, żeby sobie nie mogła tego rozpiąć i zdjąć
    Dlatego bardzo łatwo mogę sobie wyobrazić zastosowanie majtek na szelkach, jakkolwiek dziwnie może to wyglądać
    A czy docelowo to nie jest huśtawka do zawieszenia w drzwiach?? Kiedyś widziałam filmik z dzieckiem, które dyndało w czymś wyglądającym jak właśnie majtki na szelkach

Uprawnienia umieszczania postów