Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Wypada się przywitać :)

Chustonówka Awatar Magducha_22
    Miejscowość
    Wałbrzych

Domyślnie Wypada się przywitać :)

Moja Kasia ma 17 miesięcy. Kilka miesięcy temu rozmawiałam z kolezanką (w ciąży) w pracy na temat nosideł, bo wybieraliśmy się na wakacje nad morze i w góry... Już prawie miałam zamawiać na allegro nosidła Infant, czy jakoś tak, ale przypomniało mi się, jak moja bratowa (która ma 15miesięcznego Antka) mówiła kiedyś coś o takich długich chustach do zawiązywania sobie dzieci na plecach. Sama kupiła coś w rodzaju poucha, ale nie przemawiało to wtedy do mnie. I z tej ciekawości i chęci kupienia tego nosidła 9dobrze że nic z tego nie wyszło) wpisałam w necie "chusty do noszenia dzieci". Nie pamiętam już jaką stronę przejrzałam najpierw... chyba "chuściany zakątek", a potem natrafiłam na Lidkę z Koali i pomyslałam sobie."trzeba być nienormalnym, zeby za kawałek szmatki dać trzy stówki". Zaczęłam szukać więcej info naten temat i chciałam kupić Hopka, ale jednak wybrałam używanego Leosia Turkusowego. Długo podejmowałam decyzję jaki kolor itp. bo myślałam wtedy jak można mieć 5 chust i chcieć wiecej!!! Przecież jedna mi wystarczy. I wystarczyła przez... A właściwie równolegle z chustą kupiłam chMT, bo bałam się że chusty nie będę umiała zamotać. Okazało się jednak że Kachna uwielbia Leosia, a chMT nie znosi na sam jego widok się krzywi!
    ChMT czeka jednak na lepsze czasy bo żal mi go sprzedawać (kupiłam nówkę i za tę samą kasę napewno nie sprzedam)
    Teraz mamy...1......2........3....4... (Nati, Storcha, Hoppka) 6 chust i 1 chMT. Czekam jeszcze na Girasolka i Indio.
    Sama nie wiem jak to mnie wciągnęło, ale poprostu chciałam spróbować jak nosi sie w innych chustach, jakie są no a dalej samo poszło. Na chustoforum zaglądam codziennie, to już takie przyzwyczajenie (jak poranna kawa). Najcześciej zaglądałam na działy sprzedam/kupię, ale co jakiś czas odnajduję nowe działy i tak oto właśnie niedawno dopiero odnalazłam ten dział.
    To tyle na przywitanie

Chustoguru Awatar czukczynska
    Miejscowość
    Gniezno

Domyślnie

Witaj
    Jestem ciekawa ile jeszcze odnajdziesz tu działów

Chusteryczka Awatar goska@
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Witaj !
    a moze kliknij nowe wątki to zobaczysz ile działow Cie omineło tez sie ostatnio nauczyłam a juz tu troche siedze
    No i niezły stosik brawo!!!
    Wiktoria 27.07.2001
    Alicja 31.12.2007

http://roszpunkowo.blogspot.com/ moje dłubanki

Chusteryczka

Domyślnie

Ja kawy nie piję więc "przepijam sobie" chostoforum.Witaj, fajnie tu, nie?

Chusteryczka Awatar kulka37
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

Witaj!I bądź z nami

Domyślnie

witaj zachustowana kobitko i dobrze się baw na forum
    MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar roziii
    Miejscowość
    kiedyś Wa-wa Bielany teraz z pod Warszawy

Domyślnie

Witamy mocno uzbrojoną w chusty mamę i chuściątko
    Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019

Chusteryczka Awatar monika999

Domyślnie

witaj 6 chust robi wrazenie, jeszcze jedna i masz komplet na tydzien milego noszenia! my mamy dopiero 3, tez nie moglam kiedys tego pojac, jak mozna miec wiecej niz 1 chuste.

Chustofanka Awatar buraczanajolka
    Miejscowość
    3city

Domyślnie

witaj miło)))zdaje sie ze i mnie bakcyl stosikowania zaczyna cos nadgryzac...a miało byc inaczej)

Chusteryczka Awatar edoro
    Miejscowość
    lublin

Domyślnie

Witaj! Miłego noszenia w Hopie
    A swoją drogą podziwiam że w tym wieku (dziecia ) jeszcze się zaraziłaś chustomanią- znam parę osób z kilkumiesięcznymi, które twierdzą że to już za późno żeby zacząć nosić- pokażę im twoją historię
    Mama Czterech Księżniczek, Pięciu Rozbójników i jednej Świętej w Niebie
    Małe dzieła mojej Dużej już panny Co robią moje dwie lewe ręce

Chustonówka Awatar Magducha_22
    Miejscowość
    Wałbrzych

Domyślnie

Dzięki za miłe przywitanie Dziewczyny
    Edoro, hopek jest świetny ale jeszcze w nim nie nosimy, bo te kolory to trochę za ciemne na lato, ale już niedługo jesień...

Uprawnienia umieszczania postów