w nowym katalogu firmy womar pojawiła się chusta wiązana.. nie dość, że zestawienie kolorów znane, to wiązanie tragiczne.. no ale w sumie w dobrą stronę idą? http://www.womar.eu/section.php?page...nosci&zm1=news
w nowym katalogu firmy womar pojawiła się chusta wiązana.. nie dość, że zestawienie kolorów znane, to wiązanie tragiczne.. no ale w sumie w dobrą stronę idą? http://www.womar.eu/section.php?page...nosci&zm1=news
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
Nie widzę tam chusty ,ale urzekl mnie artykuł o wyższości nosideł nad chustami.
ludzie
nie dość że sami sobie zaprzeczają w artyk. na temat wyzszosci nosideł nad chustami to ich NEW produkt jest własnie chustą
na temat ZDROWEGO wiązania tego biednego dziecka już nawet nie wspominam![]()
moje stado : Janiu 09.11.2005 Dymek 19.05.2008 i Mąż Mateusz
Doula - wsparcie w okresie ciąży i podczas porodu WROCŁAW
http://centrumrodzicielstwa.pl we Wrocławiu ( kiedyś www.szkolarodzenia-natura.pl )
Agnieszko po Twoim wstępie spodziewałam się zobaczyć gniot wiązaniowy...
i mimo odgórnego nastawienia na ten gniot doznałam ataku mdłości na ten widok (pierwsze mdłości w tej ciąży).
I potem siędziwić że jak ktoś źle zawiąże to nawet nie ma świadomości że jest źle. Ech...
szyjąca mama Dawida (25.01.2007) i Milana (09.11.2009)
TulliMY Mei Tai - zapraszam - Mei Tai Miękkie Nosidełka dla Dzieci oraz Chustowe Metamorfozy
Najgorzej jak się coś komuś wydaje![]()
splot skosnokrzyzowy, ale tylko do 13 kg (2 lata)?
brrr
Nigdy więcej przygód z womarem, jak to dobrze, że jest taki wybór chust - i że po szkole z Młodą teraz mogę nosić w czymkolwiek![]()
dziewczyny, gdzie ta chusta, kurcze, ja też nie widzę![]()
MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH
Doradca Noszenia ClauWi®
Aga-mama Ani (2004) oraz Franka (2006)
Doula, od 2007 roku instruktorka noszenia w chuście, Certyfikowana doradczyni Die Trageschule® Dresden warsztaty i indywidualne konsultacje chustowe www.kanga.com.pl
dziękuję!!! wiżu
MADAME GOOGOO® :: NOSIDEŁKA MEI TAI, ERGONOMICZNE I HYBRYDOWE, JEDWABNE CHUSTY KÓŁKOWE, POUCH
Doradca Noszenia ClauWi®
Przerażające wiązanie, ale chusta może się okazać fajna - poczekajmy![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Bardzo ciekawe, na stronie wśród steku bzdur wystękali też niechęć do noszenia na plecach, a przy "chuście" już to polecająWiązanie cacuszko, chyba w koc bym się lepiej zamotała.
A w ogóle to mnie kręgosłup rozbolał od patrzenia na zdjęcia.
marnie, marnie...
Monika, mama Franka (29.11.2006) i Małgosi (23.07.2008)
idą w dobrą stronę tylko wiązanie koszmar tudzież znowu polecają noszenie przodem do świata![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
ło matko bosko, a cóż to za wiązanie jest???
no i zajebiaszcze foty z dziećmi wsadzonymi przodem do świata w "nosidłach ergonomicznych". to nic dobrego nie wróży...
Mama Zosi (XII.2008), Drobinki [*] i Maksa (V.2012)
Pochłonęło mnie życie,
więc w wirtualnym niebycie
pozostaję do odwołania.
Straszne te wiązanie. Pomijając fakt, że dla dziecka krzywdzące to i nie zachęcające wyglądem dla kogoś kto chust nie zna.
Konstanty 16.04.2014
Lilianna 7.04.2010
Kacper 29.07.2007
Wiązanie na brzuchu jest strasznie dziwne - coś tam zwisa, chusta widać, że niedociągnięta i jakaś poplątana- kiepska reklama.
A na wisiadła już mam takie uczulenie, że wrrr wyglądają jak pudełka na niemowlęta.