Hej, ja się dołączam.
Od niedawna mam nati wełnę Grecję milkę.
Fajniusia
to i ja się pochwalę
pasiak Nati z wełenką ... fiolet, róż ...
zadowolonam![]()
ja swoją w normalnym proszku pralam na recznym albo welnie (mąż)
znalazłam, to co Natalia napisała:
Dziewczyny, pamiętajcie o następujących zasadach prania:
1) Temperatura 30 stopni.
2) Dobrze napełniony bęben. Jeśli bęben będzie mało napełniony, o chusta będzie się za bardzo "kotłować", co ją sfilcuje.
3) Tylko proszki dla dzieci, żadnych płynów (nawet do wełny). Jeśli ktoś już wyprał w płynie, to musi chustę wyprać ponownie, niestety. Płyn musi się wypłukać. Płyny są wredne, czasami trzeba wiele razy wyprać, żeby je wypłukać.
Jestem absolutna NATIfanką;
-od moich pierwszych Fal Dunaju,
-poprzez Grecję fioletową kupioną bez wielkiego przekonania a zachwycającą nad podziw w uzytkowaniu(nie mój kolor i ja pasiaki wolę),
- na avocado z bambusem naturalnym skończywszy...
... to moje wszystkie chusty, a chciałabym więcej tych cudnych pasiastych niebieskości natkowych...
dla Nati!
Witam!
Ja się właśnie przymierzam do zakupu Nati... waham się między Alaską a Sycylią... to ma być nasza pierwsza chustapotencjalny chuścioszek ma dopiero 5 dni. Doradzicie??? Baaardzo byłabym też wdzięczna za zdjęcia w akcji.
Pozdrawiamy Natifanki!
Moje zdjęcia Alaski są w wątku o tych chustach o tu: http://chusty.info/forum/showthread.php?t=54221&page=6.Poza tym Alaska nosi bardzo dobrze
. Bardzo ją lubimy z mężem. Świetnie sie komponuje ze zwykłymi dżinsami i polarem-taka niekłopotliwa kolorystycznie
Aaa no i gratuluję chuścioszka
.
Ostatnio edytowane przez Aksamitka ; 30-04-2011 o 11:09
Aksamitko no właśnie taką chustę bym chciała " do dżinsów"widziałam Twoje fotki, bo to jedyne fotki Alaski na forum chyba ( oprócz tych Natkowych ). Taka dość blada się wydaje w porównaniu do Natkowych zdjęć... jest tak faktycznie, że sporo bledsza? Czy to tylko takie wrażenie na fotce?
Ostatnio edytowane przez makatka ; 30-04-2011 o 14:29
A czy zdjęcia Sycylii w akcji miałby ktoś?![]()
Aksamitko no tak właśnie myślałam.
Też chętnie bym jeszcze Sycylię sobie obejrzała "w użyciu". Bo się zdecydować nie mogę![]()
I ja! Jestem Nati faaan!
I zorganizował nawet kilku przyjaciół, kilka paczek z Kanada i Republika Czeska, aby złapać ostatnie jaskółki i mlecze. Teraz kupić tylko Nati, żaden inny producent![]()
Uważam jednak, paski przyciągnąć mniej-I'm pretty paski wrapped w moim życiu)))
I wtedy powiedzieć: Dandelions, Elves, swallows, poppies, -chyba że nie jest to analogia? Obawiam się, że teraz NINO stracić w oczach wszystkich jego urok)))![]()
Zastanawiam się dlaczego na stronie http://www.natibaby.pl/sklep są inne kolory chust BAWEŁNA 100% niż np na allegro ( http://allegro.pl/natibaby-najwyzej-...617489636.html )
na allegro nie ma fioletowych pasów a na nati stronie są
na allegro jest sycylia a na stronie nati nie ma sycyli no i.............
wogóle na oryginalnej stronie nati jest mniejszy wybór tych bawełnianych 100% wiecie może dlaczego?
już myślałam, że chodzi o to, że te same chusty mają inne kolory...
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
A do mnie dzisiaj przyszły moje prawdopodobnie niesprzedawalne, jedyne w swoim rodzaju ważki z lnemod kasiak (dziękiiii!!!):
Gały mi wyszły na wierzch, kiedy ją odpakowałam... To zdecydowanie najpiękniejsza chusta, jaką widziałam. Kolory hipnotyzują. Zdjęcia nie oddają jej uroku. Chusta mieni się w świetle. Jest wyjątkowa. Zamotałam synka na szybko, bo obiad gotowałam
, więc chusta niedociągnięta, ale koniecznie chciałam sprawdzić, jak wygląda po zamotaniu. Jestem pod OGROMNYM wrażeniem!
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl