Szukam ciepłej (ale nie ciężkiej) kurtki do noszenia, chętnie softshell. Rozm L, ew. nieduże XL
Obejrzę też chętnie lżejsze kurtki, polary itp.
Szukam ciepłej (ale nie ciężkiej) kurtki do noszenia, chętnie softshell. Rozm L, ew. nieduże XL
Obejrzę też chętnie lżejsze kurtki, polary itp.
Jeśli by Cię interesowała klasyczna brązowa MAM, to jutro poszukam - piwinnam mieć i swoją chyba M (albo obszerne S) i mężową - czy to L czy XL nie pamiętam (facet ma 188? wzrostu i jest normalnej, średniej budowy). Chętnie wysunę z domu dla kogoś, komu może się przydać.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
jul, chętnie zobaczę zdjecia. Mam 173 cm, miałam M lenny lamb, ale było bardzo na styk na szerokość, a rękawy trochę za krótkie, więc szukamy raczej większego M lub L.
Ja bym z chęcią to M obejrzała po olsennie
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
jutro poszukam
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Ja mam na sprzedaż amarantową z tego wątku http://www.chusty.info/forum/showthr...a-dwojga/page2 .
A 03.2017
M 11.2020
eM. nie Em
eM, to ta od Alicji? Jakbyś napisała cenę i wymiary, to byłabym wstępnie zainteresowana.
Edit: długość rękawów mnie interesuje. Zmierzyłabyś?
Ostatnio edytowane przez olsenna ; 07-10-2024 o 17:39
Tak, ta od Alicji.
Rękawy ciężko zmierzyć, bo ona taka szersza jest. Wychodzi mniej więcej 52cm od wewnątrz razem z tym ściągaczem, on jest taki dłuższy z miejscem na kciuk. Szerokość w najszerszym miejscu około 73cm, długość w najdłuższym miejscu około 85cm.
Chciałabym za nią 150zł.
A 03.2017
M 11.2020
eM. nie Em
eM, czyli to jest konkretne L na to wygląda. Wzielabym. Chocianku, czy to dla Ciebie okej? Bo jeśli ją bardzo chcesz, to jakoś się dogadamy. Może jul jeszcze tu wrzuci swoją ?
Alicja pisała, że ma około 170cm wzrostu. Nie wiem jak ona wypada rozmiarowo (kurtka ), ale jest obszerna i dłuższa.
A 03.2017
M 11.2020
eM. nie Em
moją chyba oddałam, bo nie znslazłam - mam tylko XL w której nosił mąż - może któremuś z tatów się przyda?
żona TEGO Jaśka
Na spokojnie, ja tak przy okazji dołączyłam do wątku
Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Dzięki, chocianku!
eM, piszę do Ciebie pw.