Jak w tytule, nie sfilcowane, z rąciagliwymi gumkami, w rozsądnej cenie. Reszta bez znaczenia
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Jak w tytule, nie sfilcowane, z rąciagliwymi gumkami, w rozsądnej cenie. Reszta bez znaczenia
ja chyba jeszcze jakieś nowe mam, ale hm. zobaczę. jutro pudło wyciągnę. chcę się pozbyć więc za symboliczną kwotę puszczę.
jakiś czas temu się rozglądała mi myśląc o Tobie, ale chyba malutkie już oddałam (miałam zapinane), a większe - storche i podaj dalej, mam stosunku duże - też już Cię interesują? Postaram się przejrzeć jeszcze co tam dokładniej mam pod tym kątem.
Czy formowanki albo inne wielo też Cię interes?
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Hendmejdowe jak najbardziej
Jul, większe tez, ale raczej otulacze zapinane niż gatki (chyba że z porządnym sciagaczem, bo ja głównie na tetrze jadę, formowanki ew na noc, choć w sumie nocne gatki też dobrze mieć) jakbyś miała coś z wełny, to i inne zbiorczo kupię
![]()
Paprotko, ja przejrzę to, co mam. Bo zgromadziłam za dużo i dam znać po niedzieli.
Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
guziku jakbys miala duzo za duzo a paprotks by nie chciala to moze 1 by i dla mnie starczyłchyba też bym z wełną spróbowała
gdzie kupujecie lanoline? ostatnio z 10lat temu przerabialam temat wełny lanoliny itp.. gdzieś znajdę przepis na kuracje lanolina? miałam wieki temu od sylviontka/kokosi i nie wiem gdzie wcięło ta kartke
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Ja lanolinę mam od nappime. I starałam na tarce mydełko bambino i z tego robiłam kurację.
Będę jutro wieczorem w domu, to w pon. przejrzę i dam znać, czego mam za dużo. I to już kto będzie chciał, to weźmie.
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
na razie znalazłam jeden tylko. wydawało mi się że mam kilka, możliwe że już rozdałam. jak nie znajdę więcej mogę oddać za złotówkę.
Mam zdjęciana szybko: 3x gatki (2x Nb, 1s), longi Nb i otulacz nb.
Za gatki Nb chciałabym po 20zł( są dwuwarstwowe, nieużywane), jasne z serduszkiem są s raczej(mają cerowanie, jedną warstwę wzmocnioną wkładką i jakieś przebarwienia od lanoliny), otulacz w kratkę Nb,mają dodatkową napkę, żeby odsłonić pępek 20zł, longi Nb 10zł( mają 2 warstwy, w nogawkach 1( jakieś puszczone oczka, ale można złapać).
+ przesyłka, wedle uznania.
Leżały z pieluchami, wyczyszczę z paproszków.
Wysłane z mojego M2003J15SC przy użyciu Tapatalka
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Dzięki guziku, na pewno chciałabym otulacze na napki, gatek raczej nie używam, ale zerknę czy mam formowanki nb i może bym się skusiła
Panrhero, Jul, udało Wam się coś wyszperac?