Nowe wzory kubeczków! W sam raz na Dzień Kobiet!
![]()
Nowe wzory kubeczków! W sam raz na Dzień Kobiet!
![]()
W pierwszym poście dodałam albumy i kartki komunijne. Jeśli nie znajdziesz tam tego, co Ci odpowiada, mogę wykonać dla Ciebie album/zaproszenia/kartki na zamówienie, według Twoich wytycznych.
Przygotowałam kilka inspiracji dla wszystkich, którzy mają pustkę w głowie, kiedy mają wypisać kartkę z życzeniami.
8 + 8 pomysłów na cytaty i życzenia komunijne • Silesia Art Lab
Jeśli korzystacie z fb, będzie mi miło jak poślecie informację o tym wpisie w świat, może ktoś z Waszych znajomych będzie potrzebowałTutaj wpis na facebooku
![]()
Śliczne!
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Chcecie zobaczyć, jak wygląda "na żywo" kaligrafowanie życzeń w Waszych kartkach? (czytaj - filmik): Kaligrafia - życzenia komunijne
Dodałam do sklepu możliwość wypisania przeze mnie kartek na życzenia, które zamawiacie![]()
Ostatnio edytowane przez mamadama ; 12-04-2021 o 23:01
Wow, Ty to tak od ręki, bez poprawek? Bosko!
Ale masz intrygujące pióro, to jakieś specjalne do kaligrafii?
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Mój wybór wartościowych prezentów komunijnych, co nie znaczy drogich, ale takich, żeby podkreślały sens tej uroczystości. Artykuł znajdziecie na moim blogu.
Dajcie znać czy Wam się podoba i czy dodałybyście coś jeszcze do tego zestawienia
![]()
Tutaj też napiszę, że w wątku aukcyjnym możecie wylicytować moje kubeczki - 300 oraz 500 lub 1000 ml. Cena wciąż bardzo atrakcyjna a cel szczytny!
Aukcja dla Zosi- cz II książki, zabawki, różności - Strona 3 (chusty.info)