Muza, bluzy przepiękne. Mi się podoba wersja z zielonymi rękawami, ale ta cała w kwiatki też super. A robisz też takie bluzy rozpinane? Moja jedna bluza już jest tak stara, że się rozpada. Chętnie bym nową zamówiła.
Muza, bluzy przepiękne. Mi się podoba wersja z zielonymi rękawami, ale ta cała w kwiatki też super. A robisz też takie bluzy rozpinane? Moja jedna bluza już jest tak stara, że się rozpada. Chętnie bym nową zamówiła.
Na razie jednak bluzka szara i zielona, cyklamen na razie nie widzę,choć piękny![]()
To napisz, jak będzie ten materiał w kwiaty I szary na bluzkę
Koleżanka wybrała ta całą w kwiaty, ta z rękawami została. Bardzo mi się też podoba ta wersja
Trawię tę bluzy rozpinane, trawię. Nie cierpię wszywać suwaków, to be true. Jak już to robię, to robię dobrze, ale nie cierpięmożliwe, że j uszyję coś na próbę i trafią do "produkcji"
lubię dopracowywać projekty i trochę to trwa czasem. Ok, zamawiam!
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Wróciłam dziś do pracy! Do skończenia koszulki tęczowe dla Asioczki, jutro spódnica.
Potem napiszę kolejność następnych osób, jak na spokojnie sprawdzę
W tak zwanym międzyczasie musiałam wypróbować wykrój na nerkę -giganta. Brakowało mi takiej wielkości na wyjeździe. Jak Wam się podoba? Bardzo ciekawie się ją szyłoelegancko z podszewką i usztywnieniem wykończona. Kieszonka z przodu mieści bardzo dużo, a kieszeń główna np. Bidon, Off, portfel i małą apteczkę. Ta ćwiczebna do wzięcia w niższej cenie - kto chce za połowę ceny, do wypróbowania?
Cena regularna - 100 zł, ta za 50.
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 09-08-2021 o 19:44
Hehe, mam podobny wykrój i tez z usztywnieniemświetnie wyszła
![]()
Ooo, ja bym chyba takiej potrzebowała!
Edit. A butelka Dafi do niej wejdzie? Jeśli tak to biorę na 200%![]()
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Aniu na 90% pasuje, ale nie mam takiej więc muszę zmierzyćHmm - czyli jakie kolory? Ty syrenkowy, a Marion różowe złoto? No i który model bus chciała?
ten syrenkowy czy ten duży z ostatnich zdjęć? A może klasyczny, jak ten dziecięcy model, ale trochę większy, "dorosły"?
UWAGA! UWAGA! UWAGA!
Kolejka, wg kolejności zamówień. Jeśli ktoś może poczekać, piszcie, podobnie, jeśli komuś się spieszy.
Asioczka- w toku
Karo - spódnica
Gabriela -bluza
Wiewiórka - spódnica
Em - Tshirt
Julaac - spódnica i 3 tshirty
Zulam - 2 nerki
Czekam
Wysłane z mojego Redmi 7A przy użyciu Tapatalka
18.11. 2009
16.06. 2012![]()
09.12.2019![]()
O, fajnie, to jeszcze sobie pochodzę w spódniczce tego lata!
Ja mogę poczekać
Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Luz, jak przed 22 sierpnia da rade, to ok, jak nie, to dopiero początek września, i tak i tak dla mnie ok.