Dzięki, no i będzie mnie kusić teraza nie powinna... Może po 10-tym... Jaka cena obu tych sukienek? Bo zakładam że wymiary podobne jeśli obie M-ki?
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Dzięki, no i będzie mnie kusić teraza nie powinna... Może po 10-tym... Jaka cena obu tych sukienek? Bo zakładam że wymiary podobne jeśli obie M-ki?
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Muza, skrzynka![]()
Tak, to ja kupiłam
Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka
Spódniczki dla Samueli :
![]()
Ostatnio edytowane przez muzakate ; 20-07-2022 o 18:15
Czapki z kominem potrzebuję. Dla nastolatkaczyli ciemne i jednobarwne (szary, grafit najlepiej)
Cześć Joasiu! Dziękuję, że się odezwałaś. Poproś Kasię z sąsiedniego wątku - na pewno chętnie Ci uszyje. Ja wróciłam w tym tygodniu do pracy i byłoby mi trudno.
Muszę poprosić o zamknięcie wątku, bo w zasadzie jest martwy. Dziękuję wszystkim za zaufanie i wszystkie zamówienia. Było mi bardzo miło móc dla Was szyć. Do zobaczenia w innych wątkach!
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego M2010J19CG przy użyciu Tapatalka
Kasiu, powodzenia i dziękuję![]()
Muzo![]()
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Ale zupełnie DG zamykasz? Wykończyli Ciebie?
Wszystkiego dobrego.
A może Ci jakieś materiały zostały, taki np jak spódnica z ostatniego zdjęcia ta w czerwieni
Wysłane z mojego RMX2193 przy użyciu Tapatalka
synek lato 2008synek wiosna 2011
O nie, będzie mi Ciebie i tego wątku brakowało! Już zupełnie nie będziesz szyła?
Hej! Nie mam w ciągu roku szkolnego czasu, a i zamówień też nie miałam w ciągu ostatnich miesięcy , więc niech ten wątek tak smętnie nie wisi
Szycie to wciąż moja pasja i mam kilometry materiałów do uszycia. Tylko - teraz raczej jako hobby niż sposób zarabiania.
Wysłane z mojego MI MAX 2 przy użyciu Tapatalka