Chcę zamówić na próbę, zastanawiam się jednak czy nie będą wielkie na pupie 2 miesięcznej dzidzi? No i jak się sprawują, będę wdzięczna za opinie.
Chcę zamówić na próbę, zastanawiam się jednak czy nie będą wielkie na pupie 2 miesięcznej dzidzi? No i jak się sprawują, będę wdzięczna za opinie.
30 kwietnia 2009 - Julka, nasze wytęsknione szczęścieCztery Aniołki w Niebie.
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
Ja mam i używam na pupie miesięcznej Lu. Zaczęłam, jak miała jakieś 2 tygodnie - sprawdzają się świetnie! Mimo, że patrzyłam na to dość sceptycznie![]()
"Wszystko trzeba odkryć samemu. I również przejść przez to zupełnie samemu". [Too-tiki]
Mój świat mieści się w moich ramionach.
A przy okazji - Twoje szczęście jest dokładnie o miesiąc starsze od naszego![]()
"Wszystko trzeba odkryć samemu. I również przejść przez to zupełnie samemu". [Too-tiki]
Mój świat mieści się w moich ramionach.
zgadzam się z AgaPe! Super leżą na małej dupince, jak i na dwulatkowej pupcei migusiem schną! Szybciej niż pul imse vimse. Aaaa no i fajna cena jak za otulacz one size
![]()
Dziewczyny, super, że napisałyście, w takim razie zamawiam. Oprócz tego myślę o jakiejś wełence, np gatkach Storchenkinder, czy to też dobry wybór? Z tego co czytałam, to bardzo chwalona rzecz![]()
Jeżeli wierzysz, że pływanie wyszczupla to zobacz jak wieloryb wygląda.(Tytus de Zoo)
storcheny bardzo chwalone! Polecam! Mamdużo lepsze niż disana, ale to poczytasz tu: http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=13136
Ja też mam Bambinexy - Tosia ma dużą pupę ośmiomiesięczniaka i leżą świetnie. No i wygląda na to, że jeszcze nam dobrą chwilę posłużą. Schną rzeczywiście rewelacyjnie. Jak dla mnie inwestycja lepsza niż IV.
Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi® - konsultacje, warsztaty, pogadanki www.pasiata.pl
Tosia 20.10.2008, Wojcieszek 30.03.2011
A ja jakoś nie jestem z niego zadowolona, przecieka i wydaje się mały (mój syn waży 9 kg). Wolę IV.
Moje dziecię ma rok i waży prawie 11 kg. Otulacze niby pasują, ale rzepy się odginają (jak siada, rusza się), i drapią nóżki![]()
Materiał szybko wilgotnieje, zwłaszcza w kroku, po boczkach i przy rzepie na brzuszku. Przy otulaczach IV mi się to raczej nie zdarza. Gumki są ok, trzymają mocno tylko jeśli to ma być otulacz dla noworodka to nie polecam bo nie ma on zabazpieczeń - falbanek tak jak Imse Vimse i rzadka kupa może wypłynąć.
Co do rozmiaru to pasuje zarówno dla miesięcznej jak i dwuletniej córki (13 kg) z tym że dla starszej to jedynie z jakaś cienką pieluchą np z tetrówką pasuje, formowana się nie zmieści![]()
Nie przecieka ale szybko wilgotnieje. Moje obawy odnośnie tego otulacza dotyczą rzepów - jakieś takie grube i obawiam się ze dla siedzącego niemowlaka mogą być niewygodnedla leżącej jest OK i dla biegającej tez OK. Nie wiem jak trwałość rzepów - czy naprawdę na 2 lata wystarczą
Mama Anieli- 8 lipca 2007 i Antosi - 15 sierpnia 2009
odkopałam temat
mam otulacz bambinex i w zasadzie wolę go od blueberry onesize bo jednak rzepy są dla mnie wygodniejsze niż dziesiątki napówNiestety pul nad rzepem ciągle się wywija i drapie małą w brzuszek - musze go poprawiać często. Jest na to sposób?