Oj, lecą latka, lecą...
Tak, to polowanie na uzywki, matko jedyna...
Oj, lecą latka, lecą...
Tak, to polowanie na uzywki, matko jedyna...
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
No właśnie dziewczyny a gdzie zdjęcia?!
Bez zdjęć się nie liczy tak to gdzieś ostatnio napisała guesy
Ja pieluchowałam 3lata temu więc nie wpisuje się wiekowo w wątek
Ale mogę się pochwalić prawie nie używaną kolekcją -babyetta, kokosi, milovia, imse vimse, storcze, piękne noworodziowe haftowane wełniaczki...
Może przy trzecim dorobię się suszarki albo chociaż balkonu i jeszcze kiedyś z nich skorzystam
L. 12.2014, Przecinek 06.2017
Ja zdecydowane pieluchoprochno.Moi głownie pieluchowani na Babyetta i otulaczach Bumgeniusa.Ach, te wzory babyetty..
A. i J. (23-06-2010)
miałam trochę pieluszek z rzepami, część się sprawdzała, ale inne słabo trzymały przy ruchliwym dziecku (o ile samo sobie ich nie odpinało) - np. close parents starej generacji właśnie były na rzepy i jak synek urósł ciut większy to rzepy nie dawały rady ich utrzymać na pupie... btw to był mój ulubiony model pieluch z pulem, czyli snap-in-one (SIO)
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Aferki z Green też pamiętam
A wątek z pieluszkowymi stosikami pamiętacie? Chyba Linda zakładała
Znalazłam http://www.chusty.info/forum/showthr...ki-pieluszkowe
Green naranja taka specyficzna forumka
Kurczę ja zupełnie wypadlam z obiegu, zalegają mi jak sie okazuje same starocie... jest szansa ze ktoś kupi ode mnie franiszki i coś od tysiuli?? Czy zostaną na wieczną pamiątkę? Z FB bardzo sie lubimy, chusty tez mi zalegają bo jak pomyślę o sprzedazy na FB to mi słabo. Sorki za OT.
Ach, przypomnialy mi sie spotkania z Tysiula i naszymi maluszkami ktore za chwilę skończą 6 lat!
Wysłane z mojego SM-J710F przy użyciu Tapatalka
[QUOTE=Karo.;3515838]Kurczę ja zupełnie wypadlam z obiegu, zalegają mi jak sie okazuje same starocie... jest szansa ze ktoś kupi ode mnie franiszki i coś od tysiuli??
Jakieś Pieluchopróchno na pewno się skusiFraniszki nadal bywają przedmiotem pożądania.
Zakończyłyśmy cysianie w wieku okrągłych 4 lat
M1 X 2007, M2 V 2016
Ja kojarzę tu z forum, że szyjące użytkowniczni puszczały jakiś nowy model i była lista kto po kim, do zrecenzowania. Jakis wełniak pamiętam na pewno.
Zufizo nadal jest, stroan funkcjonuje i wełniak od niej faktycznie do dziś najlepszy. Do tego odkryłam że mieszka dosłownie rzut beretem ode mnie.
edit. Z pupeco wkłady są fajnej jakości, ale niestety jakies niewymiarowe. Za długie. A prefoldy to już w ogóle kolosy.
Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 12-02-2018 o 18:16
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Ja już 4 lata nie pieluchuję. Trzymałam pieluchy dla młodszego, nawet dokupiłam trochę i młody nie miał ich ani razu na pupie
Moje ulubione to Charlie Banana, Milovia i Itti Bitti, lubiłam też formowanki Lollipop.
Była też firma Maylily
Juleczka17.02.2013, Antoś
04.06.2017
o właśnie, Lollipop były fajne - ja miałam noworodkową.
Miałam też bardzo miłą formowankę LittleLamb
byłam też bardzo zadowolona z takich formowanek welurowych, kupiłam nie w PL, nie pamiętam nazwy ale były super bo większe niż newborn a mniejsze niż OS![]()
już pamiętam - thirsties się nazywałyIMHO jedne z bardziej niedocenianych pieluch
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Bambusowy puch od pupeko bardzo lubię, nasze nocne formowanki. Teraz, czyli po 3 latach, faktycznie zle wygladaja, ale come on, 3 lata! Imo bardzo dobry wynik![]()
fonopisane