A ja pragnę bluzy jak najbardziej naturalnej (popielatej ?), bez kaptura, rozpinana. Takiej, że niezależnie co założę może iść ze mną. Da radę?
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
A ja pragnę bluzy jak najbardziej naturalnej (popielatej ?), bez kaptura, rozpinana. Takiej, że niezależnie co założę może iść ze mną. Da radę?
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
100kropku, pamietam o spodniach, ale nie wiem z jakiego wykroju korzystała Domi, wiec nie jestem pewna czy moj będzie równie dobrze leżał.
Marysiu, skontaktuję się przez messg. :*
100kropku![]()
@100kropek, uszyłam na próbę spodnie w typie dresu, ale z zakładkami przy pasie. Nogawki zwężają się do dołu. Wykorzystałam welur bakłażanowy i ja osobiście jestem zachwycona. Nie mam talii i wszędzie jest mnie więcej, wiec bałam się, ze w zwykłych dresach będę jeszcze większa. W tym modelu czuję się Ok, a dodatkowo są bardzo wygodne. Jedyne, co mnie irytuje w trakcie noszenia, to kolana, które wypychają mi się w każdych gaciach :/
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
fajne te spodnie, fajnie wyglądają![]()
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Bardzo fajnie z tymi zakładkami!
Poprosiłam męża, żeby założył bluzę, założył.... swą starąon w ogóle zapomniał, że dostał leśną
wszyscy faceci tak mają?
Wysłane z mojego SM-A310F przy użyciu Tapatalka
Asiu ❤️ DziękujęA co do pytania - nie wiem czy wszyscy. Moi mają inaczej
![]()
Kasiu bardzo fajnie leżą te spodnie. Mam podobny fason z zygzaka, też zakładki w pasie i zwężane nogawki, ładnie leżą na moich szerokich biodrach.
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Dzięki Karo.dzisiaj cały dzień w nich pracowałam, wiec i stałam i siadałam, no i nie jest źle. Na pewno są mniej dresowate niż zwykle dresy, a jakby były czarne, to nawet mogłabym powiedzieć, ze są dość eleganckie
jutro pokażę bluzę do kompletu.
Kasiu - super portki, kiedyś mi się takie marzyły (w końcu kupiłam zwykłe, bo nie znalazłam z zakładkami, ale ze zwykłym krokiem). Marzenie zrealizowałam na córce, ma 2 pary w tego typu kroju, i na takiej patykowej dziewczynie też fajnie wygląda ten krój - więc dla rozmaitych figur.
Panthero - super w tej bluzie!
(Kupiliśmy z mężem fajną kurtkę deszczową dla niego, nawet nosił - jakiś czas później kupił kolejną, bo zapomniał - przypomniał sobie kiedy robiąc jakieś porządki ją wyciągnęłam.
Niedawno wyjeżdżaliśmy razem z teściem i bratem M., który przyjechał z daleka. Zdziwiłam się, że brat ma taką samą kurtkę. Mąż jej nie poznał, a okazało się, od jakiegoś czasu nie mógł jej znaleźć, za to u teścia leżała nie-wiadomo-czyja, więc chciał oddać szwagrowi nie szukając zbyt intensywnie właściciela).
Ostatnio edytowane przez jul ; 01-02-2022 o 23:08
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Bardzo zgrabne spodnie! I kolor piękny!
Jakie je planujesz w stanie? (Ja musze mieć wyższe niż niższe żeby niedoskonałości brzucha się schowały)
Kreseczko, kroilam zgodnie z wykrojem, nie są płytkie jak biodrówki, ale po pachy tez nie sięgająmogę zmierzyć jak mi podasz wymiary.
Obiecana bluza. Ma ciekawy kształt, dobrze i szybko się szyje. Nieskromnie powiem, ze świetnie się nosi i ze spodniami fajnie współgra.
Do dżinów tez pasuje.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Świetny taki zestawCiągle planuje się do Ciebie odezwać w sprawie jakiejś bluzy, w końcu się zabiorę...
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Karo. :*
jul, no właśnie ja nie mam odwagi jednak na baggi z obniżonym krokiem. Dla Zu uszyłam, ale ona jest dosyć okrąglutka i średnio w nich wyglada
Mam wolną bluzę na 140 za 140 zł. I dresik dziewczynkowy na 104 za 120 zł.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 02-02-2022 o 22:46
Miałam zamówienie na nowy portfel i zostały mi dwa nadmiarowe oraz dwa paski foto. Może komuś Dzikie wino lenny lamb?
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 14-02-2022 o 14:42
Jakie piękne![]()
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
A te portfele jakie mają wymiary? Można prosić o zdjęcia wnętrza? Jaka cena? Wzór przepiękny, może się skuszę.
I jeszcze pytanko - potrzebuję smycze do kluczy 7 szt, jakieś ładne chustowe wzory.
Kornelka 25.03.2015, Józio 16.09.2017