Dzięki Kreska. To muszę się zastanowić która opcja lepsza.
A swój już masz? Jak opcja z wypełnieniem się sprawdza?
Dzięki Kreska. To muszę się zastanowić która opcja lepsza.
A swój już masz? Jak opcja z wypełnieniem się sprawdza?
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
eM. kustafa chyba odebrała swójja uznałam, że też mi sie coś od życia należy i zgarnęłam apaszkowy w groszki <3
Mamo_pieciu, mój pasek zapewne juz dotarł, ale jeszcze do dzisiejszego wieczora jestem poza adresem doręczenia. Jak w końcu dostanę go w łapki, napisze cos więcej
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Mojego tez jeszcze nie mam, ale to z mojej winy, nie mamy pieciu
Jak go w koncu odbiore to napiszę![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
chciałabym smycz z chusty i woreczek- śniadaniówkę
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
To w takim razie poczekam na wasze opinie dziewczyn.
Chciałam na prezent gwiazdkowy to jeszcze chwilę czasu mam![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Paseczki śliczne, wykonanie bardzo staranne. Wypełnienie miękkie. Nie zawiesiłam jeszcze aparatu (nie mam przy sobie). Napisze więcej, jak sprawdzę w boju
Dziękuje bardzo!
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
nie przyszły mi powiadomienia. dzięki Kustafo
Wiewiórko, masz jakieś preferencje chustowe odnośnie smyczki? i z czego woreczek? te rowerki czy któryś z pozostałych dwóch PULi (flamingi, roboty)?
rowerki
a co do smyczki to najfajniej jakby była tęczowa (np. aprosas, agat LF itp.)
dla goszkaaaaa i Wiewiórki:
![]()
tak szybko?![]()
e no, tak przy okazjipróbuję wysłać Ci Pw Wiewióreczko, ale przytkało Cię :*
Czy jest jeszcze sierra? Chętnie bym zamówiła pasek na lustrzankę.
olsenna wpisałam Cie w kolejeczkę na pierwszej stronie. jest sierra, pamiętam o Tobie
napiszę jeszcze co jest dostępne od ręki:
*okładki A5 na książeczki zdrowia, notesy: indio natur, tęcza aprosas, dwie jesienne z didymosa i sierry
*kapcie z gekonów i tęczy aprosas
*smycz z LF
*paski foto z pierwszej strony, chustowe jednostronnie, niewypełnione
*fartuszek w kurki i ecru ze zwierzątkami
*otulacze
poniżej zdjęcie okładki, którą szyłam dla teściowej na Biblię, bo się odgrażała, że kupi ze skaju i dwie wolne
a ten na drobną szyję lub dla dziewczynki jako gratis do innego gadżetu. po wydzierganiu zauważyłam, że ma minimalne przebarwienia. nie mogłabym wziąc za niego pieniędzy. córki tez nie mam, więc kto ma ochotę, zapraszam
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 21-11-2017 o 23:51
Dzięki! Nie zauważyłam, że mnie dopisałaś. Okładki piękne
a z tęczy aprosas mogłabyś mi zrobić smyczkę? Chodzi za mną okropnie (nosiłam dość długo w tej chuście)
Paprotko, zobacz czy coś z tego by Ci podeszłoczerwony w telefonie nie wyszedł, ale to po prostu czerwień. beż mam w melanżu jest delikatniejszy niż tu wyszedł, jasny żółty - nie wiem czy lubisz, ale wrzuciłam, ponieważ robiłam z niego. bardzo ładnie rozświetla twarz. pośrodku bordo. ostatni z prawej to ciemny, wojskowy zielony. inaczej go widzę na monitorze, inaczej w realu. jest bardziej przygaszony.
czerwienie i bordo na krawaty:
Wiewiórko, nie mam niestety tęczy aprosas na smycz. malusie ścinki zostały. jedynie z gotowców okładka na kalendarz lub ksiązeczke zdrowia.
Zapomnialam napisac,ze nasze chusto-gadzety dotarlysa super! Dziekuje
![]()