To czekam na zdjęcia i wpisuję się w kolejkę![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Zdjęcia masz na messengerze![]()
2007, 2009, 2016
O właśnie! Dobrze, ze mi przypomniałaś - spakować spodnie.![]()
Kasiu ile kosztuje taka bluza, jak ta z lwem? Rozmiar oversize. I jakie masz materiały, którymi można uzupełni czarny? Masz może pandy?
Sent from my SM-A307FN using Tapatalk
Małgosiu, oversize to mimo wszystko tez jeden z trzech rozmiarów, a ta z lwem nie jest oversizowa. Szylam jeszcze w innym układzie. Zaraz pokażę. Cena między 180-230, zależy od wersji, wielkości, ceny dzianiny.Pand nie mam. Musiałabym poszukać. Czarny mam, do czarnego mogę mieć palmy, takie jak z bluzy Zulamka. A jeśli dla dziecka, to nie wiem czy nie za poważne.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 20-02-2023 o 15:22
A miałabyś możliwość poszukać pand, albo podać namiary na sklepy, gdzie mogę poszukać?
Poszukam. Nie wiem gdzie mogą być, wiec ciężko z linkami.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
A powiedz mi jeszcze na kiedy byś mogła uszyć dwie bluzy?
Małgosiu, dla kogo te bluzy - duże, małe? Dziecięce pewnie między zamówieniami, dorosłe za Ok 2-3 tyg. Mam umówione zamówienia.
Kasiu na nastolatki potrzebuję. Rozmiar ok 158, ale jedna oversize, albo bardzo luźna, a druga ciut węższa
Jakby co znalazłam materiały
Ostatnio edytowane przez sakahet ; 20-02-2023 o 16:28
Tak dawno tu nie pisałam, ze nawet nie wiem na czym skończyłamw międzyczasie dużo fajnych bluz powędrowało w świat
Dla Zulamka dwie sztuki, a w zasadzie trzy, tylko jedna zmieniła dom
Dla Mamy Magdy z numerkami trzy longi:
Dla dziewczyny lokalnie albo prawie lokalnie komplet mama i corka. Sukienka dla mamy z zamkami krytymi do karmienia.
I póki mnie tapa przepuscil - najnowsza sukienka dla dziewczynki na 116. Jak widać na Zu za wielka. Młoda ma cztery lata i 110 max - to tak dla porównania. Sukienka z milusiego welurku w kropeczki. W poniedziałek pewnie będę kroić na 110, i łączyć z czymś innym, bo już nie mam tego cuda, a córka zamarzyła o zajączku
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 25-02-2023 o 20:38
Szyjesz bluzy z kapturem na zamek jeszcze? Dla dzieci bym zamówiła.
Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka
Jasne Jula. Dzisiaj jestem w domu, ale mogę ogarniać pomiędzy dziećmi wiadomości na messg fejsbukowym. Tu mi się skrzynka zapycha.
Ok! Napiszę wieczorem dopiero.
Wysłane z mojego SM-A415F przy użyciu Tapatalka
Spokojnie i zapraszam ❤️
Kasiu, czy szyjesz długie spódnice?
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
Tak Marysiu. Teraz szyłam dla węgielka z dwóch klinów. Pas jest szeroki na dwie gumki, z tylu dodatkowo zamek kryty, po bokach wpuszczane kieszenie.
![]()