Becia ma dwa, Marysia ma dwa, Kreska ma jeden, Magdy jest w paczkomacie, Weci pokazywała i Karo chyba tezAne pokazywała w ciuchowym
![]()
Becia ma dwa, Marysia ma dwa, Kreska ma jeden, Magdy jest w paczkomacie, Weci pokazywała i Karo chyba tezAne pokazywała w ciuchowym
![]()
Moje zdjęcie wciąż jest w wątku, post z 12.04Jednocześnie poproszę o wpisanie w kolejkę, marzy mi się wersja krótsza u grubej dresowki z meszkiem...
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Karo., jasne. Wykrój masz u mnie podpisany. Pisz jaki kolor, będę szukać.
Wrzucam propozycje wzorów na kardigany z pierwszeństwem dla Marysi. Można pokombinować i cześć swetrową uszyć ze wzoru, a wykładany kołnierz z gładkiego. W dwóch pierwszych jest właśnie tylko taka opcja.
W pozostałych dowolnie - mam na tyle dużo dzianiny, ze jest do wyboru.
Cena 1 i 2 bez zmian 170 zł, 3,4 i 5 190 zł. Przy zamówieniu dwóch sztuk rabat.
To przy okazji kompletu zimowego (czapka komin) dla Magdy, wrzucę zdjęcia chłopięcych wzorów.
Pierwszeństwo wyboru ma Szymek po szkole
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ja bym granatowy chciałaDaeaj znać na PW kiedy będziesz potrzebowała długości
Poproszę 5
Jeśli nie popielaty to może granatowy? Jakiś neutralny kolor, taki do wszystkiego
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
Karo. jak zmierzysz, to po prostu wrzuć mi na messg.
Maryś, ale dzieci na katechezie będą zachwycone ważkami, moja corka byłabyszary do wszystkiego to byłby taki melanż jak wczoraj uszyłam kolezance. Ten pod butelkowym. Luknę do sklepu na wyprzedaż, bo coś takiego widziałam.
Zamawiam dla Marysi takie dwa kolorki. Czy ktoś jeszcze chciałby się podpiąć?
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 21-09-2022 o 12:35
Jeśli ten granat jest z tych grubszych (z meszkiem) to ja poproszę.
O jak miło, dzięki Dziewczyny ❤️
Karo., dla Ciebie znalazłam z meszkiemw tym samy sklepie, wiec koszt wysyłki się zminimalizuje.
Super
Szybkie zamówienie nastolatkowe - czapka dwustronna i komin podszyty minky. Dresówka w łuski z gwiezdnym pyłem
Na wszelki zostawiam cenę, gdyby ktoś jeszcze był zainteresowany. 60 zł.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 22-09-2022 o 13:32
Ja jestem tylko chciałabym coś jednolitego (szary, grafitowy) i podszycie z czegoś cieńszego?
Nie ma problemu. Mogę zaproponować obustronnie dresowkę, albo bardzo przyjemny jersey od spodu - jasny szary melanż. Grafitowy - tu dam Ci znać jutro, bo dziś wróciłam z goraczkujacą Zu po telefonie z przedszkola. Jutro będę od rana.
To ja grzecznie czekam. I zdrówka dla córki życzę
joasiu, bardzo dziękuję
Dziewczyny fejsbukowe, mam mega prośbę o wpisanie opinii na naszym fp. Mamy póki co 5 gwiazdek, ale mało opinii. Nie do końca wiem jak to zrobić w smartfonie, ale prawdopodobnie jest to zakładka opinie albo recenzje. Będę ogromnie wdzięczna. Nawet jeśli to był tylko brelok
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 22-09-2022 o 18:35
joasiu, na bank dolecą po niedzieli dwa szare, ciemne. W necie jeden z nich to był grafit, ale w realu - dam znaćW pracowni mam jeden grafit jersey 100% bawełna i jasny szary melanż 95% bawełna 5% elastan. Drugi lepszy gatunkowo.
Dzisiaj machnęłam Szymkowi na 15 urodziny bluzę, żeby nie było, że środkowe dziecko nosi tylko spadkowe po rodzeństwieTeraz starsi mu printu zazdroszczą
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Super, a ten kaptur w ogóle robi robotę!
Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
Dzięki Lila, tak, kaptur powiększyłam w stosunku do oryginalnego z wykroju o dobre 5 cm na wysokość o parę na głębokość. Dzięki temu jest szansa, ze przykryje łepetynę rano po myciu głowy i nie będzie jęczał, ze mu się włosy uklepiąwrrr… nie lubię jak chodzi/chodzą z niedosuszoną.
No jest czego zazdro. Bluza wygląda ekstra.
Wysłane z mojego RMX2193 przy użyciu Tapatalka
synek lato 2008synek wiosna 2011