Kasiu aż się ze wzruszenia popłakałam. To cudowna idea. Fantastycznie, że się udało uszyć dla Maćka nosidło. Cudownej wyprawy życzę.
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Kasiu aż się ze wzruszenia popłakałam. To cudowna idea. Fantastycznie, że się udało uszyć dla Maćka nosidło. Cudownej wyprawy życzę.
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Dzięki sweet ❤️
Było cieżko, ale fantastycznie. Dużo dobra w jednym miejscu.
Wlasnie wrzuciłam relację z wyprawy na fp:
https://www.facebook.com/DouxDouxKW/...eric&ref=notif
Po trzech mega wielkich nosidłach, skończyłam trzy bluzy z dodatkiem chust.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Kardigany na jesień tez mają wzięcie
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mam i ja
Kardigany są miękkie, eleganckie, bardzo zgrabnie skrojone. Idealne połączenie wygody i elegancji!
Także jeśli się ktos waha (bo np cena wyższa niż w sieciowce, tak, pewnie wyższa, bo to ręczna robota, z porządnego materiału, w dodatku wymiar indywidualnie dopasowany) to zachęcam, warto!
Ta butelkowa zieleń
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Przyznać się czyja ta zieleń? Cudna
Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
Bluzy są ekstra, bardzo ładne
Wysłane z mojego RMX2193 przy użyciu Tapatalka
synek lato 2008synek wiosna 2011
Zieleń dla Mamy Magdy z numerkami, a Kreseczkowego granatu nie mam zdjęcia porządnegoza to bardzo dziękuję za opinię :*
Jaka cena tych karidganow?
Nie wątpię, że super jakość, ale ja mam problem z wydawaniem.na siebie
Wysłane z mojego M2004J19C przy użyciu Tapatalka
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Franado, 170 zł. Co do ceny - zanim wystawiłam, sprawdzałam u innych szyjących w podobnym stylu. No nie da się na wymiar i tanio. Ceny dzianiny też są niestety wysokie.
Kasiu, bardzo chciałabym popielatyjeśli masz materiał. Wymiary znasz
![]()
Wysłane z mojego SM-A525F przy użyciu Tapatalka
Marysiu, popielatego już nie mam, ale poszukam, a pisząc kolorowy, masz na myśli jednobarwny czy we wzorki?
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak
Jakby co, zapraszamw roku szkolnym mam nadzieję będzie bardziej terminowo, bo wakacje z dziećmi i ta wrzutka nosidlowa z harcerzami całkowicie nam system logistyczny rozwaliły:/
Postaram się pstryknąć jutro co mam i zobaczysz czy Ci coś wpadnie w oko![]()