cudne te paski foto kustafy! i który teraz wybrać?
A dałoby się z girasola zrobić tak żeby paseczki były w poprzek paska?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Kreseczko, da radę. miałam włąsnie pytać jaka ostatecznie decyzja. i jeszcze - podwójnie chustowy tak jak dla dziewczyn? różnica 5 zł.
przypomniało mi się - tęczowego girka na większe rzeczy ni ma. ewentualnie na opaski-niezgubki coś się uzbiera.
Podwójnie chustowy z wypełnieniem i paseczki girasol sierra w poprzek
Bardzo proszę(taki miałam jeszcze pomysł żeby sierra z jednej a tęczowy z drugiej strony, ale mówisz że nie starczy, tak? czy to by nie dobrze pasowało w ogóle?)
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
nie wystarczy tęczy, więc nawet nie będę próbować. kustafy paski juz zapakowane![]()
OKto poproszę podwójnie sierrowy z paseczkami w poprzek, z wypełnieniem (to wypełnienie nie musi sięgać aż do końców paska- chyba że tak technologicznie wygodniej)
i proszę dane do przelewu![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
sierry wystarczy. dzisiaj załozyłam Misiowi prototyp na tą jego tłustą łapcię - przepraszam - puchatąi wspomnienia wróciły... buuu...
Kresko, jak to ładnie napisałaś, technologicznie wygodniej będzie, ale nie jest bardzo grubyto jak skończę, napisze pw.
potrzymajcie proszę kciuki, żeby mi nosidło poszło sprawnie, bo taki mam wewnętrzny opór, wręcz rzyg, przepraszam, bleee... zmęczenie mnie dopadło i jesień. ogromną przyjemność sprawiają mi takie pierdółki jak tu w wątku, no ale mam jeszcze zobowiązania sprzed wakacji... i to jest takie "muszę", a duzo łatwiej byłoby gdybym chciała...
to czekam
i na fotki nosidła też! niech ci się chce! one takie fajne Ci wychodzą![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
mama_pięciu, trzymam kciuki za wenę do nosidła.
I staję w kolejce z tymi niezgubkami.
Na tych zdjęciach makro, ta chusta wydaje się taka ciemniejsza, a na zdjęciach na str.girasola jak zupełnie inna chusta -jasna taka.
Piękne foto w jesiennej scenerii Sierra jak znalazł
Wysłane z mojego HM 1SW przy użyciu Tapatalka
Zrobiła byś mi 1 z zamkiem? Tak, aby kartki nie niszczyły się?![]()
Moje wege dzieciaki to Mati (wiosna 2013), Hugo (wiosna 2015) Benio (jesień 2020)
Nasz blog o rodzicielstwie pełnym Boga www.niezwyklapodroz.pl
abi, to pomyśl z czego byś chciała smyczmnie jest obojętne z której chusty.
Sandra, jasne. wybierz sobie skrawki na okładkę
goszkaaaaa, timbuktu nie mam, ale powrzucałam do wątku zdjęcia skrawków chust. zobacz czy cos innego by Ci spasowało. i z czego te niezgubki i smycz?![]()
ach przepiękne te rzeczy i jakie pomysłowe.
ja na pewno chcę niezgubkę i krawat (a jak by się dało żeby były 3 takie same ale w rożnych rozmiarach to bym chciała 3 - dla każdego). i jeszcze nad smyczą do aparatu myślę.
są cudowne ale...ja ostatnio za bardzo rozrzutna jestem :/
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
tez zagladam i wzdycham takie to piękne wszystko. Szkoda, ze nasza extra kasa poszła w aptekę...
Twoje nosidła to dzieła ale rozumiem, ze czasu pochłaniają i cierpliwosci... a zanim zobaczysz efekt to projekt, wykrój i misterne szycie... ehh.
A co z moim paskiem?
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
murmle, pisałam wczoraj - muszę dokończyć nosidło. jeszcze szyję, dlatego nie siedze na forum :/ bedziesz miała razem z Kreską ze sierry :*
laseczki, wykańczam nosidło, albo ono mnie, młody jeszcze biega. jak ogarnę dom, postaram sie każdej odpisać. jutro najpóźniej.