@jul, nie mam jak odpisać, bo skrzynkę masz pełną. Napisz mi jeszcze choćby tu ogólny rozmiar noszonych ubrań starszego![]()
@jul, nie mam jak odpisać, bo skrzynkę masz pełną. Napisz mi jeszcze choćby tu ogólny rozmiar noszonych ubrań starszego![]()
Zrobiłam trochę miejscaNosi 134, 140 będzie ok.
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
@annia, chcesz zdjęcie czy niespodziankę?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Niespodziankę))
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
OK![]()
Zdążyłam przed Świetamipaczka Anni już czeka na odbiór, a Paprotki jest pomiedzy paczkomatami, wiec jutro powinna dotrzeć.
![]()
Przepiękna ta bluza!
2007, 2009, 2016
Rety ta bluza jest niesamowita!
(Gdzie masz jakiś cennik tych bluz?)
Kreseczko, za dorosłą bluzę z zamkiem/kangurkę po nowym roku chyba mniej jak 250 zł z drukowanej dzianiny się nie da. Ceny już lecą w górę. Dziewczyna, u której kupowałam, już podniosła na ponad 50 zł za metr, a to hurtownik, wiec w detalu będzie masakraMetr to za mało, szczególnie jak jest konkretny wzór w jedną stronę. Teraz liczyłam 130 plus koszt materiałów. Bluza dla Paprotki jest dla jej męża. Do kompletu wyszła jeszcze dwustronna czapka, ale już zapakowałam bez zdjęcia :/
Ze skrawka lasu uszyłam mojemu Jasiowi kieszeń do bluzydostałam okazyjnie grubszą dzianinę z misiem od spodu. Ciekawa jestem czy nie będzie się mechacić, najwyżej ogolimy
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Bardzo fajnie to wygląda w tej wersji!
Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka
Niby taki mały kawałek, a jaką robi robotę. Super efekt!
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Musi być mega milutka i ciepła.
Marysia16.09.2010, (*)2011,Ryś
2.09.2019, Helenka
7.05.2021
Dzięki dziewczyny, zobaczymy w swieta, bo szylam na prezent i jest to zdecydowanie bardziej wersja ekonomiczna, ale tez Janek już kiedyś mówił, ze chciałby czarną. Mam nadzieję, ze toto jest ciepłe. Najstarszemu machnęłam z tej dresowki kamizelkę. Poszły mi pełne 2 metry, nawet na rękawy do drugiej bluzy nie zostało w razie gdyby Matek jednak chcial bluzę. Dla Zu mam spodnie z weluru z kokardą. Dla pozostałej trójki jeszcze dzisiaj będę coś szyć.
Winna jestem zdjęcie mojego worka:
Jest genialny! Ostatnio wiozłam w nim komputer, butelkę wina, duże pudełko i całą masę drobnicy. Jest wielki, megapojemny i baaaardzo wygodnyDziękuję!
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Miałam długą przerwę covidową, ale wczoraj na fali radości, ze izolacja mi się skończyła, uszyłam córce komplet urodzinowy. Mamy teraz podobne ciuszki, w sensie bluzy, mama_i_córka. Będę wkrótce szyć dla siebie spodnie wg nowego wykroju, to może wpasujemy się w cały komplet
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 15-01-2022 o 20:12