qqrq5, da się, ale mam tez taką fajną dzianinę na misiu. Gramatura powyżej 300, bardzo milusie. Spróbuje wstawić zdjęcie z tapa. A co byś chciała? Czapkę? Bo jeśli komplet, to komin trzeba będzie z gładkiego czarnego+ocieplenie.
![]()
qqrq5, da się, ale mam tez taką fajną dzianinę na misiu. Gramatura powyżej 300, bardzo milusie. Spróbuje wstawić zdjęcie z tapa. A co byś chciała? Czapkę? Bo jeśli komplet, to komin trzeba będzie z gładkiego czarnego+ocieplenie.
![]()
Torebka, porfel sprzedane. Został fioletowy.
sama czapę bym chciała, kominy na zimę mam
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Ok. Nie obiecuję, ze dziś, ale będzie szybko, bo moi tez czekają na zimowe czapki![]()
nie spieszy się, mam cały worek czapek, ale teraz na topie Pokemony![]()
[*] i
Czapka gotowa
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O rany szybko dziękuje![]()
[*] i
Daj znać jak dojdzie
A ja mam wolne dwa portfele i uszyłam na próbę worko-plecak. Dość spory: szer. 36 cm, wys. 43 cm. Dostałam niedawno takie grubsze sznurki, powinny być wygodne.
I fioletowy gekon z poprzedniej strony
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 07-12-2021 o 13:17
Tak Paprotko, po 15.12. będę miała wolny termin.Damskie mam w raglanie i tradycyjnym główkowym rekawie, dziecięce i męskie tylko raglan.
czapka dotarła dziękuję![]()
[*] i
Dzięki qqrq5fajnie, ze w mikołajki zdążyła.
Hehe, postaram się odpisać z pracy, bo dziś wyjątkowo jadę ciut później.
Edit:
Dla kobiet mam wykroje na oba typy bluz, z kapturem lub kominem, dla dzieci i mężczyzn tylko z rękawem raglanowym, góra dowolnie - kaptur, komin.
Napisz wymiary i detale, które chcesz na pw.pewnie jeszcze trzeba będzie zamówić dzianinę, a to tez chwilę schodzi na przesyłkę.
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 07-12-2021 o 10:29
Kasiu, powinnaś niebawem dostać maila w wiadomej sprawie.
Cudne te worki!!!!
Co do worka z Małym Księciem - to jak patrzę na zdjęcia, to zastanawiam się, czy można coś zrobić, żeby nie kończył się tak blisko jego głowy, bo wtedy jego głowa dziwnie się marszczy przy ściąganiu. Może jakby worek był trochę większy (mój może spokojnie być olbrzymi), albo jakby było mniej tego piasku na dole? Bo Makowa Panienka wygląda super w wersji ściągniętej, a Książę nieco ucierpiał na ściąganiu
![]()
['] 07.2008
Dotka 06.2010
Agutka 07.2013
Katka 08.2017
Anniu, już wszystko załatwione mailowo.![]()
Pokombinuję z wzorem.
Kasiu - kupiłam kiedyś na ciuchach synkowi piżamę na suwak, z zapięciem do czubka kaptura, coś takiego. Absolutnie to uwielbia, zapina sobie suwak chowajac twarz i jest duchem.
Czy myślisz że mogłabyś mu uszyć bluzę z takim kapturem?
Najchętniej trochę dłuższą, z kieszeniami ofc. Z czegoś niebrudliwego, może z motywem zwierzęcymi typu
albo może jakieś maziaje galaktyczne...
Na urodziny - ma 12 lutego.
![]()
Ostatnio edytowane przez jul ; 11-12-2021 o 23:36
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)
Do lutego tak, już się przestraszyłam, ze przed świetami, ufff…![]()
Powinnam była od tego zacząćSuper, bardzo się cieszę - a synek ucieszy się jeszcze bardziej
![]()
żona TEGO Jaśka
mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)