Kasiu, a ile za czapkę dla roczniaka?
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Kasiu, a ile za czapkę dla roczniaka?
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Muszę osmiolata spytać, czy mu coś nie wpadnie w oko
Jasne julaac, oblukajcie.
Anyczko, z gotowych pokazanych dzianin mozemy się umówić na 30 zł. Musiałabym sobie znów przypomnieć jakie wymiary nosi roczniakchyba, ze masz jakąś czapkę do pomierzenia - obwód główki i wysokość. No i pytanie zasadnicze: z wiązaniem czy bez. Zu nie zdejmowała, lubiła czapki, wiec sznurków nie używałyśmy.
Cena w zestawach czapka+komin/chustka 50 zł, sama czapka 30 zł.
znalazlam jeszcze minionki na komplet i pokemony na czapkę.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 29-09-2021 o 18:34
Dzisiaj potrzebowałam się wykazać dla własnego dziecka. Przerobiłam kangurkę na zapinaną bluzę, z wysokim kapturem, po czym usłyszałam, ze młody wolałby taką przez głowęniech żyją dzieci
na zdjęciu brakuje jeszcze jednego przeszycia, ale nie mam jak powtórzyć, bo bluza już w użyciu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
O matko, jaka super bluza!![]()
Fantastyczna bluza
Pokemonymój młody ma teraz hopla
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Piękna ta bluzai jeszcze ta czerwień!
A ja zapomniałam tu zawitać po odebraniu mojej paczuszki.
Portfelik używam i jest super. Woreczki piękne! Największym powodzeniem cieszy się ten z fasoląDźwięk przyciąga
![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Dzięki dziewczynydziś już mam kolejną bez zamka
Dziś miały przyjść inne dzianiny, wiec wybór będzie jeszcze większy![]()
Hej, osmiolatek chcialby czapkę i komin w panterkę. (pyta czy do tego może być bluzka spodnie majtki i piórnik heh)
Ale serio to oprócz czapki bluza na suwak mu potrzebna. Tez coś panterkowego lub podobnego.
Ale serio panterka z pierwszego zdjęcia? Spoko. Napiszę jutro z pracy pw
qqrq5 dla młodszego?
A gdyby ktoś potrzebował na wczoraj, to mam kilka gotowców. Dokładne wymiary podam rano. 50 zł za dwuwarstwowe, 30 zł Minnie.
1. Dla chłopca jeden komplet ze zdjęcia:
2. Dla dziewczynki przejściowy, pojedynczy Minnie i profilowana chusteczka na rzep bez haczyków:
3. Podwójny z pudrowy różem jako podszewką i profilowaną chusteczką na rzep:
4. Podwójny z wiązaną chustką. Czapka na 52-56 cm w obwodzie.
5. A jeśli nosicie opaski, to tez mam kilka gotowych, a na zamówienie bez problemu mogę uszyć.
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 07-10-2021 o 22:11
Tak dla młodszego, ale on ma duza głowe i musi miec jak ja![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
nie umiem się powstrzymac, wziełabym te kwiaty jabłoni i ten komplet z minnie jeśli jest...
Kasia 11.2010, Mati 10.2013, Jadzia 6.2015, Michaś 11.20
Przywieźć Ci do Kato, czy chcesz wcześniej paczkomatem?
Moro, zdecydowanie. Jakoś te panterki bardziej mi się z dziewczynkami kojarzyły, ale już nawet w głowie szukałam męskiej podszewki. Uff… na pewno dopytalabym zdjęciowo przed uszyciemi teraz opcja bielizny i wszystkiego innego mnie nie dziwi. Qba ma majtki, skarpetki i dresy w moro
![]()
Piękny ten komplet w kwiaty! Już miałam pisać, że chyba chcę
marjen, widzę, że podobają nam się te same rzeczy od Kasi![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Tak, te lilie czy magnolie są przepiękne. SKoda że za duże jeszcze. Ale wzór mega piękny.
Wysłane z mojego RMX2170 przy użyciu Tapatalka
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Dziewczyny, jestem jeszcze w przychodni. Mam te kwiaty jeszcze w dwóch wersjach. Wrzucę tu zdjęcia jak wrócę.
Marjen, ok![]()