Kasiu, tak przyszłościowo zapytam: ile chusty potrzebne jest na nosidło? zwykłe, nie toddlerowe.
a ile na taką torebkę jak ane?
Kasiu, tak przyszłościowo zapytam: ile chusty potrzebne jest na nosidło? zwykłe, nie toddlerowe.
a ile na taką torebkę jak ane?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Aniu, na nosidło 2-2,20 m, w zależności jaki wzór i szerokość chusty, a torebkę sprawdzę. gdzieś miałam zapisane![]()
czy ja w tym wątku już reklamowałam praktyczność paska d aparatu? bo mój mąż ostatnio chwalił jak on cudownie odciąża kark w stosunku do paska oryginalnego. byliśmy na długim spacerze aparat : duża lustrzanka z gripem na baterie plus teleobiektyw całość ok 7 kg. i szyja go nie bolała. tak więc polecam z całego serca!
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Mam pytanie o śliniak - nada się dla sporego 2,5 latka? Zbliża się komunia i nie chciałabym co chwila syna przebieraćI masz może dostępną jakąś śniadaniówkę od ręki?
Zuzia 27.11.2013Gabryś 19.11.2015
w takiej wersji z 2 m wystarczy na torebkęa tak serio - szyłam z pasiaka girasola halfa i chyba było 168 cm, ale to tak ledwie, ledwie, przy czym paski po prostu szły w poprzek panela. a jak jest jakiś zakard, to tak łatwo nie jest, bo jednak fajnie jak wzór ładnie współgra i na panelu i na pasach.
Ewulinek, nada się o ile sobie nie poodpina i nie zdejmie, ale rozmiarowo jak najbardziej. Kreseczka może potwierdzić, ze mój osobisty jest całkiem sporyworeczek tez by był.
panthera, dziękuję i ogromnie się cieszę. niech Wam służy![]()
Jestem zachwycona tym śliniakiem, dzieki wielkie![]()
Zuzia 27.11.2013Gabryś 19.11.2015
Zdjęcia z pierwszego posta tylko mi się nie wyświetlają czy zniknęły? Jakie skrawki chustowe masz na stanie?A te nerki z katji to jakich wymiarów mniej więcej i jaka cena?
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Ja nie usuwalam, ale sprawdzę dopiero jak wrócę do domu. Skrawki są na drugiej stronie, a nerki były szyte z chusty przysłanej przez anepostaram się napisać pw po weekendzie. Jak się nie odezwę pierwsza, to dobijaj się, proszę, bo teraz nie mam warunków
![]()
hop hop, ane zrobiła mi smakai mam wielką ochotę na torebkę
Jest możliwość uszycia? Są może dostępne śniadaniówki lub możliwość zamówienia?
Ostatnio edytowane przez eM. ; 18-05-2018 o 21:50
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
Kreseczko, zawsze się dajak dojdziesz do siebie, możemy dogadać szczegóły :*
eM. przepraszam, miałam się odezwać, ale czas mam zwariowany i zapomniałamjak chcesz, pomierzę nerkę. torebkę też się da
śniadaniówki szyję na bieżąco jak jest zamówienie. mam pul, także bez problemu
zaraz zerknę co się porobiło ze zdjęciami.
To ja chcę torebkę, zamiast nerki. Mam dwie, to na razie starczy
Tylko problem z kolorem, nie wiem na jaką się zdecydować. A ile mniej więcej trzeba czekać? Przejrzę jeszcze raz później skrawki. A masz jeszcze jakieś oprócz tych na drugiej stronie?
ed.
A, i na pierwszej stronie nadal zdjęć niektórych nie widać.
Ostatnio edytowane przez eM. ; 19-05-2018 o 10:30
właśnie edytowałam i jeszcze raz wrzucałam zdjęcia.
mam dwie albo trzy gotowe torebki, gdyby Ci spasowały, to byłoby od ręki. a jeśli na zamówienie - w poniedziałek szyję dla geni. jak dołaczysz do zamówienia, też będzie w miarę szybko, ponieważ wolę jednocześnie szyć te same rzeczy![]()
przepraszam za marne zdjęcie krzesełkowe, ale dziś to wszystko na co mnie stać
![]()
Ta niebiesko szara mnie zaciekawiła. Jakby Ci się udało zrobić lepsze zdjęcia to będę wdzięczna![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em
to są koła zębate natibaby. niestety lustrzanka jest padnięta, ale spróbuję pogrzebać po fb czy tam nie było lepszych.
mam tylko nosidłowe zdjęcia, ale dość dobrze oddają kolory.