A fartuszek/śliniak w jakiej cenie? Ten ze zdjęcia jest do wzięcia? Czy ewentualnie inne pule też masz?
A fartuszek/śliniak w jakiej cenie? Ten ze zdjęcia jest do wzięcia? Czy ewentualnie inne pule też masz?
Mamo_pieciu, bo jak ja przeczytałam o krawatach, to mi się wyświetliła w głowie wizja wwszystkich synów na święta w takich samych krawatachNajlepiej jeszcze z tatą
![]()
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
Kresko, a jakie są Twoje?:*
uzanna, ten konkretnie jest nasz, chociaż PUL z konikami jeszcze został na jedną sztukę. inne wzory poniżej:
cena fartuszków 35 zł.
Nympha, to jest do zrobienia![]()
[QUOTE=mama_pięciu;3466965]
kustafa, pewnie będą. na razie wystawiłam wszystkie gotowce
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Mama czterech synów. 2011, 2013, 2015, 2017.
A zare ellevila masz jakas? Najlepiej granatowa?
Albo cos innego granatowego, ale nie jednolitego, ew szare, bordowe? Tak dokladnie to nie wiem
Fartuszki śliniaki cudne!
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Łaaaaa.... Śliczny fartuszko-śliniak
Chciałabym taki zamówić wzór w kotki
ten pul po prawej łudząco podobny do nowych pieluszek Nappime![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
no właśnie widzę, że tapatalk niecnie zjadł moją wypowiedź
pisałam, że nie mam na oku żadnego konkretnego wzoru. chciałabym zobaczyć, jakie skrawki chustowe (lub niechustowe) masz dostępne, bo od dawna marzy mi się pasek na aparat, ale taki z lekkim wypełnieniem, żeby szyja nie bolała po 2 godzinach noszenia lustrzanki. czy to w ogóle jest do zrobienia (w sensie delikatne wypełnienie)?
edit: ten granatowy didek w kolorowe paski to lisa. mój pierwszy pasiak![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
z wypełnieniem nie ma problemu, nie pomyślałam o tym. dzięki za podpowiedź. jakbyś przynajmniej kolorystycznie podpowiedziała w czym sie widzisz, w czym Ci do twarzy? dziś już późnawo, ale mam kartonik mniej lub bardziej ciekawych chust. może coś ludowego? kurpie natibaby (celeste)?
Chciałabym dwie okładki na książeczki zdrowia dla córek. Interesują mnie stonowane kolory. Co mogłabyś mi zaproponować?
Fartuszek w kotki i ze dwie opaski z nr telefonu też chętnie przygarnę![]()
To ja poproszę dwa fartuszkiJeden w koniki, drugi w te ptaszki z prawej.
Opaskę z nr tel. też mogłabym chcieć![]()
Ostatnio edytowane przez uzanna ; 04-10-2017 o 21:57
Srebrne fale fajne, zobacze jeszcze co tam za skrawki z pudełka dla kustafy sie znajdą moze mnie cos zainspiruje
Wypełnienie niewielkie- ekstra pomysł!
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
kolory raczej chłodne (niebieskości, zielenie, szarości) choć i tęczowe chusty mnie kręcą (girasole). jeśli chodzi o motywy, to raczej drobniejsze wzory powtarzalne (indio, colors of... LL itp) i ładne pasiaki (tęcza francuska La poche a kangourou), niż duże motywy na żakardach (typu natkowe kurpie). nie wiem, czy jasno się wyraziłam...
i tak sobie jeszcze myślę, że wypełnienie nie musi być po całości, wystarczy na środku tj. w okolicach szyi (o ile ułatwi ci to szycie)
Jak dla mnie bardzo jasnotym bardziej czekam na fotki
Ja bym tylko zamienila zielenie na bordowe, z resztą sie zgadzam z kustafa![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Biorępisze PW
A pasek do aparatu z indio blau, z wypełnieniem dałoby się zamówić?
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
dzień dobry, spać nie mogłyście wczoraj
Krycha, zaraz zerknę na pw.
Danala - wszystko do zrobienia, zdjęcia na okładki wrzucę hurtem pewnie koło południa.
Uzanna za moment zrobie listę na pierwszej stronie. zanotowałam Twoje zam.
Kresko i kustafo, kolo południa wrzucę zdjęcia.
murmle, mam kawałek indio blau-natur, ale to jest wełenka. tu akurat mam zdjęcie z kiedyś. zobacz czy o to by chodziło.
dokładam zdjęcia dostępnych skrawków na okładki i paski foto:
![]()
Ostatnio edytowane przez mama_na_szóstkę ; 05-10-2017 o 20:47
Czy w najbliższym czasie będą dostępne inne wzory PULi na fartuszki? Te kotki piekneChociaż jakieś pieski tez bym z chęcią przygarnęła
![]()
A03.2017
M11.2020
eM. nie Em