Strona 11 z 11 PierwszyPierwszy ... 34567891011
Pokaż wyniki od 201 do 219 z 219

Wątek: Szybkosc forum/problemy techniczne

  1. #201

    Domyślnie

    U mnie na jednym kompie forum sie dzisiaj w ogole nie otwierało, reszta stron ok.

  2. #202

    Domyślnie

    Od dłuższego już czasu w tapa kręci się, kręci i nic.
    Ba kompie jest ok.
    Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013


  3. #203
    ChustoTata Awatar Jasiek
    Dołączył
    Feb 2013
    Miejscowość
    pod Warszawą
    Posty
    679

    Domyślnie

    Napiszę tylko, że ja planuję (ale ciągle nie mam na to czasu) tylko podstawowe prace z zakresu bezpieczeństwa forum (aktualizacje oprogramowania). Raczej nie zajmę się w przewidywalnej przyszłości analizą czemu coś nie działa/zamula. Potrzebny jest ktoś kto się na tym zna i przyjrzałby się forum od strony technicznej kompleksowo.

  4. #204
    Chustoholiczka Awatar kornflejka
    Dołączył
    Aug 2013
    Miejscowość
    Portugalia
    Posty
    3,186

    Domyślnie

    moze jakas forumka zna informatyka, ktory moglby nam pomoc?


  5. #205

    Domyślnie

    Ostatnie dni to może raz dziennie udaje mi się zalogować przez tapa
    Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013


  6. #206
    Chustoholiczka Awatar gosia2809
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    tu i tam
    Posty
    5,074

    Domyślnie

    Ooo a u mnie nic się nie dzieje. Forum chodzi normalnie na kompie i telefonie

    Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka



    Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

  7. #207

    Domyślnie

    U mnie za nic w świecie nie dało się wyedytować posta w opcji zaawansowanej, na komputerze probowalam. A tylko w tej opcji jest mozliwosc zmiany tytulu. Poprzednio strona sie wieszala, dzis pojawia sie komunikat o brakui dostepu.
    Gaweł 11.2015 # Karol 10.2017

  8. #208

    Domyślnie

    U mnie chodzi bez problemu. I na tel i na kompie i wszelkie zaawansowane edycje też.
    Tylko tapatalka nie używam to nie wiem czy by u mnie działał
    Ania

  9. #209
    Chusteryczka Awatar Alien
    Dołączył
    Jun 2014
    Miejscowość
    Rzeszów
    Posty
    2,116

    Domyślnie

    Informuję że u mnie tapa działa. Z wyjątkiem tych nieszczęsnych powiadomień.
    K. VIII 2011 i P. VIII 2014

    Czyszczę szafy Ubrania, buty, dodatki i inne
    Damskie , Dziecięce , Zabawki , Kurtka dziecięca , Kąpieluszki , Karmniki , Przewijak i firanka , Chusta elastyczna , Książki dla dorosłych , Książki dla dzieci

  10. #210
    ChustoTata Awatar Jasiek
    Dołączył
    Feb 2013
    Miejscowość
    pod Warszawą
    Posty
    679

    Domyślnie

    Może być tak (choć to tylko teoria niczym nie poparta - sam nie korzystam z Tapatalka od dawna), że zależy to w jakimś stopniu od wersji aplikacji Tapatalk którą macie zainstalowaną na telefonach - może która lepiej się dogaduje z Tapatalkową wtyczką w oprogramowaniu forum a któraś gorzej. Mooooże aktualizacja wtyczki na serwerze coś da.

    Jeśli chcemy zbadać ten wątek, to pisząc czy Tapatalk u Was działa piszcie jaką macie wersję aplikacji i jaki system (Android/iPhone)/

    Problemy z zaawansowaną edycją myślę że raczej mają inne podłoże niż te tapatalkowe (ale czort wie).

  11. #211
    Chustoguru Awatar Andzia
    Dołączył
    Nov 2010
    Miejscowość
    Walia/ UK
    Posty
    8,456

    Domyślnie

    U mnie działa wszystko dobrze.
    Android, Wersja 7.3.5
    Aukcja dla Wojtusia czI czII czIII


  12. #212

    Domyślnie

    Teraz na przykład zaawansowana edycja działa. Ten sam komputer .
    Gaweł 11.2015 # Karol 10.2017

  13. #213

    Domyślnie

    U mnie Android 6.0, tapatalk 7.3.5(1010)
    Edit
    Nie dostaję powiadomień.
    Ostatnio edytowane przez Alassea ; 12-03-2018 o 21:27
    Cypisek - [maj 2012], Żabka - [czerwiec 2015]
    Żona, matka, Certyfikowana Doula, Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi®, CDL


  14. #214

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Andzia Zobacz posta
    Android, Wersja 7.3.5
    Toż samo, ale cienko działa.


    Edit.
    Teraz to i wiadomości odebranych nie widzę...
    Ostatnio edytowane przez sag8 ; 12-03-2018 o 21:36
    Hancymon - 03.2010 Ingulec - 07.2013


  15. #215
    Chusteryczka Awatar Alien
    Dołączył
    Jun 2014
    Miejscowość
    Rzeszów
    Posty
    2,116

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Alassea Zobacz posta
    U mnie Android 6.0, tapatalk 7.3.5(1010)
    Edit
    Nie dostaję powiadomień.
    Takie same wersje oprogramowania. I ten sam problem.
    K. VIII 2011 i P. VIII 2014

    Czyszczę szafy Ubrania, buty, dodatki i inne
    Damskie , Dziecięce , Zabawki , Kurtka dziecięca , Kąpieluszki , Karmniki , Przewijak i firanka , Chusta elastyczna , Książki dla dorosłych , Książki dla dzieci

  16. #216
    Chusteryczka Awatar Alien
    Dołączył
    Jun 2014
    Miejscowość
    Rzeszów
    Posty
    2,116

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Jasiek Zobacz posta
    Może być tak (choć to tylko teoria niczym nie poparta - sam nie korzystam z Tapatalka od dawna), że zależy to w jakimś stopniu od wersji aplikacji Tapatalk którą macie zainstalowaną na telefonach - może która lepiej się dogaduje z Tapatalkową wtyczką w oprogramowaniu forum a któraś gorzej. Mooooże aktualizacja wtyczki na serwerze coś da.

    Jeśli chcemy zbadać ten wątek, to pisząc czy Tapatalk u Was działa piszcie jaką macie wersję aplikacji i jaki system (Android/iPhone)/

    Problemy z zaawansowaną edycją myślę że raczej mają inne podłoże niż te tapatalkowe (ale czort wie).
    Aktualizacja wtyczki ma sens. Nie wiem kiedy była aktualizowana ale tapatalk (aplikacja) ma chyba kilka aktualizacji w roku. Nie liczyłam dokładnie ile.
    K. VIII 2011 i P. VIII 2014

    Czyszczę szafy Ubrania, buty, dodatki i inne
    Damskie , Dziecięce , Zabawki , Kurtka dziecięca , Kąpieluszki , Karmniki , Przewijak i firanka , Chusta elastyczna , Książki dla dorosłych , Książki dla dzieci

  17. #217
    Chustomanka Awatar Skarb
    Dołączył
    Mar 2011
    Miejscowość
    0-22
    Posty
    960

    Domyślnie

    A wiecie czemu pojawia mi sie ostrzeżenie w postaci czerwonego trójkąta przy adresie forum? Tylko na ChF, nic nie zmieniałam w ustawieniach i zastanawia mnie o co kaman.

    Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

  18. #218
    Chustopróchno Awatar qqrq5
    Dołączył
    Dec 2008
    Miejscowość
    zachodniopomorskie
    Posty
    11,201

    Domyślnie

    Ooooo tez to mam od jakiegos czasu
    [*] i
    Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013

    Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter

  19. #219
    ChustoTata Awatar Jasiek
    Dołączył
    Feb 2013
    Miejscowość
    pod Warszawą
    Posty
    679

    Domyślnie

    Prawdopodobną przyczyną jest to, że od jakiegoś czasu przeglądarki sugerują (i słusznie), że wszelkie strony zawierające formularze (logowania, zakupów, itp.) powinny być udostępniane wyłącznie poprzez szyfrowane połączenie (t.j. "https" a nie "http") a my tego nie mamy.

Podobne wątki

  1. Mój pierwszy raz na forum:)
    Przez justus w dziale Kim jesteś? Jak TO się zaczęło?
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 16-12-2011, 15:49
  2. TBW forum
    Przez aniac1 w dziale Chustowanie - nasz styl życia
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 01-05-2008, 23:46

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •