Moje doszły. Są piękne. Na zdjęciu wyglądały bardzo niepozornie
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
To ja jestem w kolejce na połowę sierpnia? Zależy mi.. bo chciałabym kąpieluszki od Ciebie zabrać 14go sierpnia na urlop.. tylko jedne małe kąpieluszki. Da się? Stała klientka pyta
.
Gatki doszly jestem mega zadowolona jak zwykle sa piekne .Dziekujemy .
Moje też doszły. Są cudne, piorą się, wrzuce zdjecia później.
Cieniutkie i delikatne, ten pul jest świetny.
Jedna bez przeszyc druga z przeszyciami - mają inne rozmiary, tak ma być?
I teraz pytanie jak stosowac te bez przeszyć? Czy coolmax ma być niewidoczny calkowicie? Pierwszy raz mam taką pieluszkę i dziwna mi się wydaje.
Drugie pytanie - zapięłam napki na najmniejszy rozmiar pionowo i jedna napka masakrycznie się zapięła. Nie mogłam jej otworzyć! !!! Bałam się że rozerwie się pul! Musialam delikatnie ale mocno podważyć nożem. Agis czy to się zdarza? Czy napy mogą być wadliwe?
Wogole dosyć ciężko się je odpina.
W kieszonkach bez przeszyć musisz upychać coolmax do srodka, bo to material przepuszczalny wilgoć. Z powodu upychania i zabawy z tym nigdy się nie polubilam z kieszonkami bez przeszyć. Bez przeszyć zazwyczaj będą w kroku węższe, jezeli o to rozmiarowo się rozni.
Mi zaczynają szwankowac napki, ale w drugą stronę, nie chca sie zapiac. Może już zajechane.
Rozmiar mają ten sam. Na długość są identyczne, inny krój. W tej bez przeszyć gumki inaczej się układają, jest węższa w kroku, dlatego wydaje się mniejsza. Coolmaks powinien być upchnięty do środka, ale też bez przesady, trochę może być widoczny. Ja się tym upychaniem nie przejmowałam, zakładałam normalnie i potem przejeżdżałam paluchem po gumkach i chowało się tyle ile trzeba.
Napki mogą być wadliwe, pewnie. Ale tu raczej chodzi o nabicie napy, a nie samą napę. Generalnie napy powinny się trzymać mocno. Problem jest gdy nie dają się zapiąć, albo odpinają same. Z czasem się wyrobią i nie będą aż tak mocno trzymać jak na początku. Odpinaj trzymając jak najbliżej napy, nie powinno nic się w tedy urwać.
Ostatnio edytowane przez Agis ; 20-07-2017 o 09:44
Dziś dotarła paczka. Formowanki świetne, na razie super mięciutkie. Brzozy na otulaczu urocze. I dziękuje jeszcze raz za reanimację ulubionego wełniaka.
Agis a jak z moimi? nie to że pospieszam ale nie wiem czy mam wypatrywać?
Damian 07.01.2005
Maciek 07.09.2009
Tomek 17.04.2014
Jaś 15.01.2013 [']
1% Maciek
https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572
uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny
Jaki jest koszt worka pul na pieluchy? Moje stare dogorywaja, wymienilabym.
i czy dobrze widze ze wszywasz kryty zamek do workow?
Pulu confetti wystarczy na maly worek? Czy wybierac z wiekszych kawalkow?