Agis spokojnie możesz mi szyć na początek grudnia bo mi się wydatki skumulowaly teraz.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Agis udalo sie nasze uszyc?
Junior 2011
Oleksander2016
Zośka 2021
Wczoraj napisałam maila z takim "grubszym" zamówieniem kieszonek, otulaczy, wkładówMogłaby Pani zerknąć? Ile tak mniej więcej trzeba będzie poczekać na uszycie takiego stosika?
Pozdrawiam![]()
Melduję, że na drugim dziecku już używamy Twojego otulacza. CHyba najlepiej leząca S, na noworodku. Dzięki
.
Ostatnio edytowane przez Agis ; 12-11-2017 o 17:03
A moje kiedy będą?![]()
Nowe PULe... Przepadłam.![]()
Hej Aga, chciałabym trzy formowanki bawełniane. Na kiedy masz termin teraz? Na styczeń?
edit:
17. zwierzaki etno19. króliki na szarym
31. kosmos
Ostatnio edytowane przez sawickarolina ; 06-12-2017 o 00:26
Janko - buntownik27.05.2003 Józefek
12.05.2014 Miśka
14.07.2015 Zośka
28.07.2017
Generalnie do świąt chcę uszyć wszystko co do tej pory zostało zamówione, chyba że od razu była mowa że na styczeń czy później, to te zostają na później ... no i mam nadzieję, ze dam radę, bo dużo mi jeszcze do zrobienia zostało.
Mogę spróbować do świąt, ale nie obiecuję że się uda, no i byłoby tuż przed świętami. To już jak wolisz. Od 25 grudnia do 7 stycznia robię sobie wolne. To wtedy drugi tydzień stycznia by był dopiero.
Doszło!! Piękne jak zawszedziękuję! Czy koloryw - ciemnozielony, zielony i czerwony, niebieski welur mogą farbować? Jak to prać?