Jakie piękne![]()
Gatki trenerki dzis dotarly sa super wykonanie pierwsza klasa pul sliczny.Nawet malutkiej sie spodobaly i zamiast pampersa chce tylko gatki.Polecam serdecznie.
Dziewczyny, cieszę się że pieluszki się podobają ... bo troszkę się naczekałyście
A teraz troszkę fotek.
Dla Sowy, gatki pojedyńcze
Dla marcik, gatki podwójne
Pozaforumowe:
- wełniaki
- wełniak i formowanki kieszonki z welurkiem synt. od pupy
- formowanki kieszonki, 2xpanelem pul i welurem bambusowym od pupy
- otulacze pul SIO, wełniaki, formowanki bawełniane, worek i kapieluszka rozpinana
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez Agis ; 05-05-2017 o 18:12
Hej Aga, chciałabym zamówić:
- 2 wełniaczki nb, jeden do wkładów, drugi do formowanek. Tu liczę na podpowiedź czy lepiej z falbankami czy bez. Kolory - jodełka musztardowa (7) i różowo-brązowy (4)
- 3 otulacze pul nb: 45. roślinny, 20. piórka fuksja/turkus, 54. białe niedźwiedzie
z czego dwa mają być do wkładów i jeden do formowanek.
Janko - buntownik27.05.2003 Józefek
12.05.2014 Miśka
14.07.2015 Zośka
28.07.2017
Z falbankami są ciut mniejsze/zgrabniejsze po zmniejszeniu na maxa. Na kiedy potrzebujesz? 3 tygodnie mozesz poczekać? Z czego zakładki w pulowych?
- gatki/trenerki wełniane, od srodka zakaldki do przytrzymywania wkładu ( nie wiem czy się sprawdzą takie gacie ... okaże się)
![]()
![]()
- gatki pojedyńcze i rozpinane, wełniak OS, otulacze pul, wkładki higieniczne
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aga spokojnie mogę poczekać i 3tyg i miesiąc. Chciałabym mieć na koniec czerwca, żeby na lipiec wszystko już było na tip top. Welniaczki niech będą wobec tego z falbankami. A zakladki w pulowych z mikropolarku moga być![]()
Agis chcialabym zamowic gatki trenerki tym razem pojedyncze a dalo by rade OS+?
W sprawie tych gatek .Wszystkie pojedyncze i rozmiar OS+
1. 35.achoy + 10.morski
2.55.srebrne jelenie + 20. pomaranczowy
3.25.lesne zwierzaki+22. brazowy
4.55.srebrne jelenie +19. sloneczny zolty
5. Pul ten w rowery i parasole z tych kawalkow +13.niebieski
Ok, zapisałam![]()
Ok dzieki
Agnieszko a czy uszylabys zwykle majteczki z bawełny? Takie piękne wzory a w sklepach na poltoraroczne dziecko nic ciekawego. Z dreswki będą pwnie za grube?
Agis jak można się z tobą skontaktować nie przez forum Mam parę mam z fb i chcą zamówić pieluszki u ciebie
Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Mąż: 25.12.2013Młody 24.08.2015. godz 18:18.
KOCHAM WIĘC NOSZĘ