AniaJa widzę, że przepadałaś dla tej kolekcji
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oj taaak, ja fanka Tolkiena od wielu lat - mam sporą kolekcję książek, od ciąży fanka chust, no i jak połączyć jedno z drugim... to właśnie jest po mnie Trochę się boję tej kolekcji - mam nadzieję, że nie zrobią zbyt wielu rzeczy, które mi się spodobają Póki co mam całą jedną chustę tolkienowską, ale kocham ją miłością nieskończoną
F. VIII 2016
Wczoraj dotarła!
Mąż zamotał pierwszy
F. VIII 2016
super! to puerwsza z serii, ktora mi sie spodobala ciezko bylo ja upolowac?
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Ania super! Piekna jest a jak pracuje? Dobrze sie dociaga?
fonopisane
Piotras 10.2013 & Ola 01.2017
mój blog szyciowy: szycie.blox.pl
Isolt - z polowaniem wyszło śmiesznie... Zrobiłam całą akcję - udało mi się nawet skończyć wcześniej zajęcia, które prowadzę i na czas dorwałam się do internetów, po czym... strona wysiadła na pół godziny Ale musieli jakoś naprawdę dużo uszyć, bo mimo sporego zainteresowania chusta wciąż wisi i to we wszystkich rozmiarach od 2 do 7
Urkye - dzięki Dociąga się łatwo, chociaż ta jest trochę bardziej sztywna niż góry, ale też cieńsza, więc podejrzewam, że szybko zrobi się super miękka. Trochę szkoda, że tego lnu tylko 17%, wolałabym więcej
F. VIII 2016
F. VIII 2016
Bardzo intrygujące zestawienie kolorystyczne. Fajna, modelowi tylko konia brak
24.08.2015 M.16.06.2013 F.
organic combed cotton & pure bamboo
A mi sie podoba zestawienie kolorow. takie nieoczywiste jest. ogolnie spoko chusta. tylko ja jednak nie naleze do grupy docelowej Oschy, bo mi ich chusty sie ogolnie niezbyt podobaja
No i kolejna nowość
http://blog.oschaslings.com/oakenshield/
F. VIII 2016