Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 20 z 27

Wątek: Problem ze spacją w postach

  1. #1
    Chustoholiczka Awatar gosia2809
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    tu i tam
    Posty
    5,968

    Domyślnie Problem ze spacją w postach

    Od.paru.dni.mam.problem.pisząc.posty.ponieważ.ni e.działa.spacja.przy.szybkiej.odpowiedzi.a.przy.z aawansowanej.działa.ale.tylko.na.laptopie.
    Na.tablecie.mogę.pisać.tylko.oddzieljac.kropkami
    Da.rade.cos.z.tym.zrobic?



    Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

  2. #2
    Chusteryczka Awatar krysiak
    Dołączył
    May 2009
    Miejscowość
    gdzieś nad morzem
    Posty
    2,213

    Domyślnie

    Problem nie jest forumowy, ale pewnie Windowsowy, bo ja mam tak samo przy pisaniu maili na gmailu. Jak skasuje podpis (taki automatycznie wstawiający się) to przestaje działać spacja.
    Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama

  3. #3
    Chusteryczka Awatar abcd_2007
    Dołączył
    Jun 2013
    Miejscowość
    Elbląg
    Posty
    1,996

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez gosia2809 Zobacz posta
    Od.paru.dni.mam.problem.pisząc.posty.ponieważ.ni e.działa.spacja.przy.szybkiej.odpowiedzi.a.przy.z aawansowanej.działa.ale.tylko.na.laptopie.
    Na.tablecie.mogę.pisać.tylko.oddzieljac.kropkami
    Da.rade.cos.z.tym.zrobic?

    U.mnie.to.samo

  4. #4
    Chustoholiczka Awatar gosia2809
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    tu i tam
    Posty
    5,968

    Domyślnie

    ale na tablecie nie mam windowsa wiec jednak gdzie indziej coś się stało
    abcd_2007 fajnie, że nie jestem odosobnionym przypadkiem



    Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

  5. #5
    Chusteryczka Awatar abcd_2007
    Dołączył
    Jun 2013
    Miejscowość
    Elbląg
    Posty
    1,996

    Domyślnie



    edit: o u mnie działa! a u Ciebie chyba już też

  6. #6
    Chustoholiczka Awatar gosia2809
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    tu i tam
    Posty
    5,968

    Domyślnie

    u mnie teraz raz działa raz nie. na kompie jak nie działa poprzez szybka odpowiedz to działa na zaawansowanej edycji. jeszcze 2h temu działało tylko tym drugim sposobem



    Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

  7. #7
    Chusteryczka Awatar plejady
    Dołączył
    Jun 2012
    Miejscowość
    Toruń
    Posty
    2,303

    Domyślnie

    ja też miałam z tym problem pisząc odp na pw :/
    Amelka lipiec`12 Zuzia sierpień`15 Alicja marzec`18
    fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542

  8. #8
    Chustopróchno Awatar zulam
    Dołączył
    Oct 2007
    Posty
    11,664

    Domyślnie

    O, właśnie u mnie przed chwilą był ten problem (z kompa). Zrobiłam zaawansowaną edycję, napisałam normalnie post, a teraz przyszłam tu i w szybkiej odpowiedzi działa Z telefonu nie mam w ogóle tego problemu.

  9. #9
    Chustoholiczka Awatar slonetshko
    Dołączył
    Dec 2008
    Miejscowość
    uk
    Posty
    4,139

    Domyślnie

    U mnie działa dopiero po jakimś czasie (kilka minut zwykle wystarczy)

  10. #10
    Chustopróchno Awatar panthera
    Dołączył
    Dec 2009
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)
    Posty
    13,911

    Domyślnie

    O wczoraj też zauważyłam ten problem na laptopie. Po wciśnięciu entera juz było ok.


    15.01.2013 ['] Jaś
    1% Maciek

    uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny





  11. #11
    Lauren
    Guest

    Domyślnie

    u mnie też w niektorych postach problem spacji..może to jednak na forum coś nie gra?

  12. #12
    Chusteryczka Awatar magnolia
    Dołączył
    Feb 2009
    Miejscowość
    Krosno
    Posty
    2,869

    Domyślnie

    u mnie jest na pw - i można to zmienić w lewym górnym rogu macie takie dwie literki jedna duża A i druga jakby mniejsza ( w tym samym kwadracie) - nad polem gdzie wpisujecie tekst pw lub posta, i trzeba przełączyć to A , przynajmniej u mnie tak działa i się od razu zmienia

    edit. ale na przykład przy postach nie mam problemu i przełączenie tych literek A nic nie zmienia

  13. #13
    Chustoholiczka Awatar gosia2809
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    tu i tam
    Posty
    5,968

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Lauren Zobacz posta
    u mnie też w niektorych postach problem spacji..może to jednak na forum coś nie gra?
    tak też podejrzewam



    Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

  14. #14
    Chusteryczka Awatar emilia3333
    Dołączył
    Jun 2014
    Miejscowość
    Sopot
    Posty
    1,855

    Domyślnie

    Dołączam jak skasowałam treść wiadomości i chciałam napisać od początku nie działa spacja. Problem forum, chyba pamięci podręcznej bo skasowałam i jest dobrze. Nie mam windowsa.


    Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

  15. #15
    Lauren
    Guest

    Domyślnie

    chciałam się uprzejmie poskarżyć,że problem ze spacją nadal jest i to tylko na forum,bardzo proszę o małą interwencję w tej sprawie.

  16. #16
    Chustopróchno Awatar magnus
    Dołączył
    Jun 2008
    Posty
    10,743

    Domyślnie

    Cytat Zamieszczone przez Lauren Zobacz posta
    chciałam się uprzejmie poskarżyć,że problem ze spacją nadal jest i to tylko na forum,bardzo proszę o małą interwencję w tej sprawie.
    U mnie również...

  17. #17
    Chustoholiczka Awatar gosia2809
    Dołączył
    Feb 2010
    Miejscowość
    tu i tam
    Posty
    5,968

    Domyślnie

    u mnie także bez zmian najgorzej jest na tablecie bo tam nic nie pomaga poza robieniem kropek



    Karmiliśmy się 3 lata 3 miesiące i 5 dni

  18. #18
    Chustomanka Awatar żuk
    Dołączył
    Jan 2013
    Posty
    1,048

    Domyślnie

    przed chwilą pisałam post i nie było spacji a teraz widzę że wróciła


    Powiedz mi, a zapomnę,
    Pokaż mi, a zapamiętam,
    Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
    -Konfucjusz-

    Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk

  19. #19
    Chustoholiczka Awatar eesti
    Dołączył
    Sep 2009
    Miejscowość
    Estonia/wcześniej Szczecin
    Posty
    3,679

    Domyślnie

    U mnie też właśnie pojawił się ten problem, ale tylko przy odpowiedzi z cytatem.






  20. #20
    Chusteryczka Awatar merida
    Dołączył
    Sep 2014
    Miejscowość
    Śląsk
    Posty
    1,755

    Domyślnie

    i u mnie czasem się pojawia - nie zauważyłam żadnych prawidłowości, ale jedną dziwną rzecz - jak napiszę zadanie ciągiem (bez spacji czy kropek) i cofnę się strzałkami to spacje można wstawić cuda i dziwy



Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 23-02-2014, 01:23
  2. pomóżcie! nie widzę zdjęć w postach
    Przez britta w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 03-06-2012, 14:49
  3. HTML w postach?
    Przez marmez w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 9
    Ostatni post / autor: 01-10-2008, 21:07
  4. Stała godzina we wszystkich postach
    Przez sil (377) w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 02-09-2008, 13:50
  5. Filmiki w postach
    Przez andziulindzia w dziale Pomoc techniczna
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 30-07-2008, 22:36

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •