[CENTER]Dla większego porządku i przejrzystości osób zaglądających do wątku, postanowiłam w pierwszym poście zamieszczać wszystkie chusty i inne dziergadła, które są do wzięcia od ręki. Wiele z Was pyta o to, co można mieć u siebie na "już", stąd ta zmiana.
Treść pierwszego posta i cały wątek pozostawiam bez zmian, bo mam do niego ogromny sentyment
Dostępny od ręki komplet akrylowy dla dziewczynki o główce 53-56 cm. Ciepły, nie powinien gryźć - moja Basia mówi, że nie gryzie.
Cena: 75 zł. + przesyłka.
Chustoszal dostępny od ręki. W składzie 25% wełny i 75% akrylu, nie gryzie, ciepły, mięsisty.
Cena: 160 zł. + przesyłka.
Dostępna od ręki czapka z wełny merino 100%, mięciutka, przemiła w dotyku. Będzie pasować na klasyczną kobiecą głowę.
Cena: 62 zł.
Duża chusta z mieszanki akrylu i wełny (80/20%). Włóczka posiada włosek, ale jest delikatny, nie powinien podgryzać. Można się owijać, chusta jest miękka, ładnie się układa.
Cena 150 zł + przesyłka
Oraz również dostępny od ręki komplet ze 100% bawełny, również miły w dotyku.
Czapka będzie pasować na główkę ok. 52-54 cm., chusta ma długość ok.122 cm.
Cena: 100 zł. + przesyłka
[CENTER]
Dzisiaj mam dla Was czarny komplet z mieszanki alpaki i jedwabiu (77/23%), czyli z jednej z moich ulubionych włóczek - bardzo miła w dotyku, leciutka, ale też ciepła.
Cena: 200 zł + przesyłka
Dostępne od ręki czapeczki dziecięce.
Będą pasować na główki 50-52 cm.
Niebieska tęcza
Włóczka to mięciutki akryl.
Cena: 30 zł.
Czapka dziecięca na głowę 54-56 cm.
W składzie akryl i wełna. Nie gryzie.
Cena: 42 zł. + przesyłka.
Kolejki 24 h
]
Jako że jesteśmy na "chustoforum" postanowiłam pokazać Wam, jakie chusty sobie dziergam w wolnym czasie.
Niestety nie potrafię robić dobrych zdjęć w warunkach domowych, no ale zobaczcie...
Zwykle robię takie jesienią i zimą na zamówienie dla przyjaciół i rodziny, teraz nie sezon, ale nie potrafię siedzieć bezczynnie i zawsze coś dłubię.
Robię też szale i czapki na drutach, ale to już zupełnie nie temat na czerwiec Pochwalę się jesienią.
Chusta zrobiona jest z cieniutkiej śliwkowej anilany.
Wymiary: 99 x 136 x 99 cm. + 12 cm. frędzelki.
.