Ale jeśli łamiesz od wczoraj, to co znaczy, że "wolno idzie"?Leosie szybko miękną, ale jeden dzień to bardziej niż szybko.
(Wysłane z telefonu.)
Ale jeśli łamiesz od wczoraj, to co znaczy, że "wolno idzie"?Leosie szybko miękną, ale jeden dzień to bardziej niż szybko.
(Wysłane z telefonu.)
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Pat ona nie nowa... już używana ale mało , kupiona tu...jak nowa bym powiedziała
![]()
Moje uszytki: Quku.pl
GALERIA --> https://plus.google.com/photos/11361...85742012042817
HandMade na forum-->http://www.chusty.info/forum/showthr...28#post2987628
a ja mam to samo pytanie... choć w sumie trochę inneco zrobić, żeby złamać chustę nie nosząc w niej
po dzisiejszym spacerze wszystko mnie tak boli, że nie mam sił na kolejne próby... prałam już kilka razy i noszę ile się da i nic
![]()
Suszyc w suszarce, wlozyc pod przescieradlo i na niej spac, zaplesc warkocz z chusty
wiecej grzechow nie pamietam, ale pewnie jeszcze jakies sa![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
mam nadzieje, ze cos pomoze, bo powaznie sie dzis nad sprzedaza leosia zaczelam zastanawiac, a on taki piekny ؛)
Ale to dziwne bardzo. Leosie to miekkie chusty, w zasadzie nie wymagaja szczegolnego lamania. Chyba, ze cos sie zmienilo? Hmm
"Wychwala człowiek właśnie to, co może go ucieszyć
a polska pieśń uczyni tak, że każdy skakać spieszy.
Bez trudu tedy przyjdzie mi konkluzja całkiem pewna:
muzyka polska, wierzcie mi, bynajmniej nie jest z drewna”
Festiwal Muzyki Dawnej Pieśń Naszych Korzeni w Jarosławiu
Ale anka i inka to nie Leon, tylko pasiak! I faktycznie paski storcza najtwardsze na swiecie, moze za wyjatkiem starych rapalu? Oczywiscie mam na mysli bawelne.
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Tak.
Może ktoś chce się pozbyć Leosia swego?? Ja z chęcią przygarnę - biało-czarny mi się marzy......
Mama Janka (24.08.2014)
no mój leoś wydaje mi się być wyjątkowo twardy i wpina mi się wszędzie (nigdy tak z innymi chustami nie miałam, więc nie jest to kwestia złego motania)... sił mi do niego brak, a bardzo mi się podoba.
Nasz Leo Rose był miękki od samego początku. Choć teraz na pewno jeszcze bardziej mięciutki
![]()
Toopy& Binoo
Dziewczyny, jest jakaś róznica miedzy leosiami jeśli chodzi o kolor? Po przeczytaniu kilku postówwydaje mi się, że natur jest cieńszy-na lato bardziej, tak? A zielony jaki jest? czy czerwony jest najbardziej popularny?
Heej wstawicie jeszcze jakieś zdjęcia Waszych Leośków? Zastanawiam się jaki wybrać
Czy ta fota dobrze oddaje kolor Turkusa?
http://wovenwraps.com/images/111007-1117.jpg
Ostatnio edytowane przez Mikalina ; 29-11-2014 o 16:20
Maj 2014i Marzec 2016
Emka, Natur nie jest cieńszy, za to wydaje mi się, że najszybciej mięknie. Może to kwestia użytych barwników.
Mikalina, oglądam teraz zdjęcie w telefonie i moim zdaniem turkus jest trochę ciemniejszy.
Ja mam leoska bialoczarnego, dostalam od meza, na poczatku zezloscilam sie troche bo kolory nie moje i bardziej chciałam natura albo niebieskiego, ale po pierwszym motaniu zakochalam sie na zaboj i nie oddam. Ta chusta wiaze sie sama, jest cienka i od nowosci baedzo.miekka, ale nosi b. dobrze, dopiero na niej nauczylam sie kangura, no zakochana jestem i tylko w niej teraz nosze, nawet kolor mi sie podobal bo jest totalnie uniwersalna i do wyszytkiego mi pasi. No cud, miod, orzeszki.