Dawno nie pisałam tu a dziś oprócz czytania starszej (Nela reporterka jest na topie aktualnie-Podwodny świat) udało sie całą Księgę Dźwięków Julkowi przedstawić![]()
Dawno nie pisałam tu a dziś oprócz czytania starszej (Nela reporterka jest na topie aktualnie-Podwodny świat) udało sie całą Księgę Dźwięków Julkowi przedstawić![]()
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
U nas do stalego repertuaru dolaczyl Pan Brumm tego nie rozumie. Syn kręci glowo za kazdym "nie rozumie", ubaw.
Do tego zgadywanki wyszywanki z Aksjomatu, bo jest woz strazacki.
Tajemnica mody
Cukierku Ty łobuzie
Alojzy kot w podróży
Rok w lesie
U nas Basia w różnych odsłonach codziennie maglowana od chyba 2 miesięcy
A dziś dodatkowo
Tappi, Mama Mu i Miłość![]()
Mania 09.2014Ala 10.2017
Moje dziecko w końcu chce żeby mu czytać i nie przewraca stronDo tej pory czytanie było tylko do spania i inhalacji. Teraz już jako rozrywka w ciągu dnia
Milion razy dzisiaj Kicia Kocia na basenie i Kicia Kocia nie może zasnąć (muszę kupić jakieś inne jeszcze)
Dobranoc króliczku
Dobranoc Gąsko
Pampi na talerzu
W domu, w dziczy, na ulicy
Nowa koparka
U nas od jakiegoś tygodnia-dwóch szał straszny na Mamę Mui w ogóle na krowy. Byłam w szoku jak Młody się znudził przy Mamie Mu, dopiero w połowie czytania trzeci raz (mamy tylko jedną - MM na huśtawce). Idę dzisiaj do biblioteki po więcej. No i w planach zakupowych jest MM na sankach i Wigilia MM i Pana Wrony.
Reszta naszej krowiej literatury to wiersze łaciate i jeden w kratę.
Ostatnio edytowane przez Krycha ; 20-11-2017 o 13:55
Nie mamy żadnej Mamy Mu, czas nadrobić. Zwłaszcza, że syn słabo krowy kojarzy, a na wsi widzi przecież na żywo... w ogóle mu krowy obojętne.
U nas z nowych pozycji wyciągniętych do czytania to Jejku jejku chce coś zmienić. W ogóle zapomniałąm że mam takie cos na polce, ostatnio na blogu jakims zobaczylam i zaskoczylo.
Wyjęłam też z zapasów Poznaj Petersona i Findusa. Młodemu się chyba podobała bo kazał sobie czytać parę razy, chociaż z większością nowych tak ma. Za to mi i mężowi nie spodobała się wcale![]()