Ja zanabyłam granatowy Cube na nosidło![]()
Ja zanabyłam granatowy Cube na nosidło![]()
A. VI 2014
Napiszcie proszę jaki ten cube? Kusi mnie bardzo.
☺
Wczoraj przyszedł. Nie otworzyłam jeszcze paczki - wieczorem M spał, a dziś - mąż nie zrozumie. Sama zresztą jeszcze nie wiem, czy zatrzymam. Ale napiszę, jak otworzę, z tym, że znawcą nie jestem.
Dobra: otworzyłam. W dotyku wydaje się bardziej miększa i cieńsza od sk LF (mam słoneczny fluoryt). Kolory piękne, rzeczywiście mnie urzekły. Chociaż gdyby zamiast fioletowego był granat, to już byłoby w ogóle. Nie prałam jeszcze, bo myślę, czy zostawić. Nie mam porównania, ale z chęcią poczytam, co ktoś jeszcze napisze.
Ostatnio edytowane przez Tulli ; 23-01-2016 o 14:52
mama Młodego, Młodej i Młodszego|`15,`17,19.
PS codziennie dziękuję Bogu za to forum <3.
Chce! Skąd to masz?
Wiązałam dziś i nie żałuje zakupu. Świetną, miękka, taka hmm leciutka, supel się dobrze wiąże. Synkowi się podobało, bo wyciamkal okrutnie. Mam owocowy koktajl, choć myslalam o indygo, ale dla takiego laika jak ja ta jest lepsza.
Podsumowujac, jest fajna. A jak się ponosimy, to może być jeszcze lepsza. Ale to mój pierwszy zakard - mogę być nieobiektywna
Wysłane z mojego XT1039
mama Młodego, Młodej i Młodszego|`15,`17,19.
PS codziennie dziękuję Bogu za to forum <3.
Zamówiłam sobie u Joanki Z, tu jest do niej namiar: http://joanka-z.blogspot.com/ ale dostarczyłam swój materiał oczywiście![]()
A. VI 2014
czy tylko ja widzę tam gwiazdki zamiast kostekkostk iwidzę jak sobie rpzestawię patrzenie.
piękna nerka!!
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Sowo, a zostało ci jeszcze jakiś skrawek na nerkę?
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Isolt, no właśnie ja też widzę gwiazdki! Ale jak przyszła chusta, to: o, kostki! To stąd nazwa![]()
kustafa, ciężko powiedzieć, bo będę szyć nosidło i jeszcze coś bym chciała, tylko nie wiem co... Ale może by się udało uszczknąć na nerkę. Ja dawałam 22 cm, to w sumie nie jest dużo.
A. VI 2014
sowo, gdyby został ci skrawek na nerkę, to pamiętaj proszę o mnie.![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Podoba mi się! Btw ja kiedyś widziałam w tym wzorze tylko te dziwacze sześciany i aż mnie odrzucał ten deseń aż ktoś napisał, że to gwiazdki no i teraz kiedy je dostrzegła to od razu cube mi się spodobał. No proszę, ile potrafi zdziałać zmiana perspektywy![]()
24.08.2015 M.16.06.2013 F.
Mam kółkowe indygo i podoba mi się strasznieSpokojnie nosi mojego 10 kg synka
![]()
a jak one noszą? mam 10kg klocuszka i się zastanawiam nad fuksjowym![]()
mam zielony chusta kólkowa 2m i nie umiem w tym nosić nb. Chusta piekna, kolor super, miekka i cudna. Moje dziecko mi sie odgina i sie boje. Stos. odwróconą krawędz, dziec wazy 4kg. Rozmiar mam dobry, kólka mam L.Czy ta chusta jest dla cięzych i starszych dzieci?