Zrobialab szerzej panel między nóżkami jesli sie da.
Zrobialab szerzej panel między nóżkami jesli sie da.
Zu(09) ZO (* 13) Bru(14)
Pasy mają być pod nóżkami wg instrukcji. Na YT widziałam różne wersje, ale ta z pasami na nóżkach mnie kompletnie nie przekonuje
Panel poprawię, dzięki. Z drugiej strony pod kolankiem jest, dzieć ze mną słabo współpracował podczas regulacjiA co z tą wysokością, wyżej powinna być?
Bubka 11.06.2015
I druga Bubka 13.07.2019
I trzecia Bubka 16.06.2022
Ja nosilam wyżej. Bo w tym nosidle robi się dużą dupowpadka
Więc pas biodrowy wysoko i powinno być oki.
Tak kilka razytrzeba pasy odciągnąć bo się luzuja i one pod nóżkami idą
Mąż: 25.12.2013Młody 24.08.2015. godz 18:18.
KOCHAM WIĘC NOSZĘ
wrzucilam dzisiaj na plecy, musiałam gruby sweter włożyć, żeby pas był dobry (nie chcę tych dinksów zdejmować, bo mąż też ma nosić, a on trochę szerszy w pasie jest ode mnie). w nosidłach chyba dzieci i tak są niżej niż w plecaku prostym?
pozycja dziecka w tym nosidle świetna, ale ciążyło mi dziecko na ramionachmuszę spróbować z chestbeltem.
Bubka 11.06.2015
I druga Bubka 13.07.2019
I trzecia Bubka 16.06.2022
Ja to tylko raz na plecy wrzuciłam w tym nosidle i mega dziwnie mi było. Ja to wolę chusty i tylko w chustę włożę młodego m będzie nosił ja razie w chuście też. Ale dla niego zamówiłam nosidlo.od pani_olo przyjdzie na dniach. Ergo bo on woli takie. :-D
Nie wiem czy też tak masz ale ja musiałam te pasy kilka razy dociagac bo mi luzowaly się.![]()
Mąż: 25.12.2013Młody 24.08.2015. godz 18:18.
KOCHAM WIĘC NOSZĘ
Ja nie potrafię mojego dziecka w pp zamotac, a mój mąż nawet nie próbuje bo uważa że się nie da (mała jest bardzo ruchliwa). Pasy mi się nie luzowaly