Bardzo się cieszę, że JEST! I dokładnie - ufff...
Będę pamiętać, że są chętne![]()
To podzielę się pierwszymi wrażeniami - nigdy nie miałam do czynienia z chustą wełnianą i spodziewałam się jakiegoś grubaska - tymczasem chusta cieniutka, mięciutka i milusia, mimo, że cienka nie czuć ciężaru dziecka. jak w mojej ultra cienkiej ellaroo Zamotałam na szybko Antoniego - nie było łatwo, bo mamy chustowy bunt, po chwili spałNosiłam chwilke po domu, cykłam poglądową fotkę, ale chusta ma tak piękne kolory, że nie odmówię sobie chyba sesji w plenerze
![]()
Tomko 26.03.2007, Antek 27.03.2015
Chusta poleciała rano do Tahiji. Sesji plenerowej niestety nie byłoAle fajnie było móc ponosić w tej chuście, dziękuję Paprotko
![]()
Tomko 26.03.2007, Antek 27.03.2015
Chusta od wczoraj u mnie, ale ze ciemno już było to nie oglądałam. Dziś już w użyciu.![]()
Kalina 08/09/2011 i Marianna 29/08/2014
Dziewczyny, która ma namiary na jakieś noclegi w okolicach Lubiatowa. Przyznać się.
Dziewczyny do kogo mam słać chustę.
Emilia mozesz podac dane?
Dziewczyny, która ma namiary na jakieś noclegi w okolicach Lubiatowa. Przyznać się.
Nie ma problemuEmilia Odezwała się do mnie na priv. I do niej poleciała chusta.
Mam dzis awizo, jutro odbiorę![]()
Michał - 16.03.2014
Umawiam się z Plejady - do niej teraz wędruje chusta![]()
Michał - 16.03.2014
chusta od wczoraj u nas![]()
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542
Paprotko, czy jest jakaś szansa dopisać się jeszcze do listy![]()
Marto - chcę ją mieć na sezon jesienno zimowy u siebie. Ale nie wykluczam jeszcze kiedyś puścić na testy, muszą ją tylko dokładnie obejrzeć, bo dostałam inf. od plejady, że chusta nie jest w idealnym stanie.
Ok rozumiem![]()
Jeśli byłaby szansa na krótkie macanko w najbliższym czasie, to ja bardzo chętnie, jeśli nie to w porządku, my i tak już się coraz mniej nosimy![]()
wczoraj paprotki od nas wyleciały, baaardzo dziękujemy za możliwość testowania, chusta cudowna![]()
Amelka lipiec`12Zuzia sierpień`15
Alicja marzec`18
fb Naturalnie dla dziecka: https://www.facebook.com/pages/Natur...11082035818542