Nv jest naprawdę ładne ...choć ja nie przepadam szczególnie za wzorem
a to drugie to ...jakieś nieudane geometrie ... na pewno nie na miarę woven wings
jak lubie NV to akuratnie to kompletnie nie moja. nazwa drugiej ladna i tyle moge o niej powiedziec pozytywow...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
podoba mi sie geometryczna
Moc jest z nami
NV cudo!
Piszę z komorki, przepraszam za brak polskich znakow
Obie piękne, a Oschowy bambus to jest to co lubię najbardziej. NV kusi oj kusi.
NV przepiękne. Kolorystyka trochę jak z angielskiej porcelany
Geometria mnie nie zachwyca, tzn zachewyca mnie kolorystycznie, za to wzór jakiś taki...mało wysublimowany :/
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
NV na stronie:
http://www.oschaslings.com/product/d...253Fpage%253D1
Oj, pójdę z torbami w tym miesiącu. NV moje.
Miało być coś czerwonego, a będzie piękny granat. Nic na to nie poradzę, że odcienie błękitu, turkusy, niebieskości i granaty wygrywają u mnie ze wszystkim innym :/
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Jasne
Kupiłam 5 i już przebieram nóżkami aby ją wytarmosić.
Dziś przyszła do mnie też cudowna, wyczekana Koi zen, oraz Japanese Knot Ooki. Obie piękne.
Koi zaskoczyło mnie swoją delikatnością, a Ooki myślałam, że będzie cieńsze jak jedwabie Didka, a to kawał porządnej chusty, nie jakaś cienota. Niestety zniszczyłam swą kartę i w przyszłym miesiącu muszę zrobić odwyk zakupowy :/
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
kilka godzin się zastanawiałam, ale w końcu nie mogłam się powstrzymać... Mój ukochany wzór w wymarzonym kolorze
boskie to NV, szczególnie lewa strona podoba mi się tak samo w SN nebula - lewa strona
a ten ambit, to nie moje klimaty, wszystko przez te kwadraty, gdyby ich nie było, to byłoby ok
J 2010
M 2014
Jeszcze wisi ku mojemu zdziwieniu.
Wczoraj do nas dotarła.
Nie trzeba chyba reklamować właściwości egipskiej bawełny i bambusu. Jak dla mnie rewelacja, samowiążąca się chusta, bardzo delikatna, myślę że idealna dla noworodków.
Dodatkowy plus to to, że bez wysiłku się ją prasuje
Oj, będzie moją ulubienicą.
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014
Hadime, pięknie Wam!
Ta jasna nitka jest koloru białego, czy srebrnego?
Emi, jasna nitka to nitka bambusowa i jest ona biała, granat to bawełna. Wzór jest dość gęsty i chyba przez to jasna nitka łapie coś z tego granatu, przez co wydaje się ciemniejsza, właśnie taka srebrna. Na stronie chyba trochę kontrast w zdjęciach podciągneli bo faktycznie tam na bardziej białą wygląda.
Laura 02.09.2007
Ignacy 07.08.2014